droom die dagen erna uitkomt klopt deze droom?

 • Auteur
  Berichten
 • celeste
  Gast

  hallo allemaal
  bij dees bericht wil ik even iets kwijt ik droom vaak gebeurtenissen die echt gebeuren in het echt.
  ik hebt bevoorbeeld een vliegtuig krach gedroomd en een bom aanslag en nog veel meer….
  WAT IK DROOMDE. was en heel speciale droom. ik droomde dat ik met vrienden een oud alleenstaand herenhuis had gekocht en ik ben in elke kamer daar geweest.
  elke kamer had iets speciaal, bv. klein schommelpaartje dat beweegde, enge schaduwwen……… . toen op het gelijksvloer waren twee deuren de ene ging naar de tuin via een mooi soort kappelletje en de andere naar een straat waar aan de muur oude foto’s hingen van families maar op een enge manier in zwart wit en daartussen foto’s in zwart wit van mij en mijn vrienden. op het einde van de straat met hoge muren was een groot achtig circus met veel drukte en toen werd ik wakker.

  WAT IK IN HET ECHT HEB MEEGEMAAKT. ik en die zelfde vrienden gingen naar een dorp kermis. (op deze dag was het ook monumentendag)
  toen we op de kermis aankwamen zagen we allerlei kraampjes was heel leuk tot op een bepaald moment we een straat in gingen met hoge muren en foto’s aan die muren van vroeger deze foto’s waren ni zo eng maar er stond wel altijd een zelfde huis op dei foto dat was dat huis dat in mijn droom ook was. we gingen er door en toen aan het einde van de straat stond het huis uit mijn droom precies hoe dat het was.

  nu is de vraag kan dit toeval zijn af is het dat ik kan voorspellen wat ik zal meemaken?

  weet iemand hier een verklaring voor en oja ik had een heel raar gevoel bij dat huis kan het zijn dat daar ooit een moord is gebeurd ofzo dat gevoel had ik . DANKU VOOR HET LEZEN EN HET IS ECHT GEBEURD.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">