Droom dat moeder braakt.

 • Auteur
  Berichten
 • Charell
  Gast

  Hallo,

  Ik heb net zo’n gekke droom gehad en die is nu voor de tweede keer voorgekomen achter elkaar.

  Ik sta op een festival / bijeenkomst. Het is een vrolijke sfeer/zonnig. Ik sta er met mijn vriend en met een vriendin. Mijn vriend spoort mij aan om even bij mijn moeder te gaan zitten. Een klein beetje geïrriteerd sla ik een arm om haar heen terwijl wij samen op een stoepje zitten tussen allemaal mensen die om ons heen staan. Ik zie dat wat ze braakt heel veel en waterig is. Het is oranje/geel van kleur en er zitten kleine stukjes in. Het loopt mijn richting op dus ik zet mijn voeten anders neer. Er zijn verschillende mensen die aan haar vragen hoe het gaat en het enige dat ze steeds benoemt, vrij onverstaanbaar, dat er nog meer uit moet. Ik wil geen haren uit haar gezicht halen want dat vind ik vies. Ik voel in mijn droom dat ze het prettig vindt dat ik een arm om haar heen sla.

  Wat kan dit betekenen?

  Bedankt alvast.

  Groeten Charell.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">