Droom Chinese draak

 • Auteur
  Berichten
 • Sjanna
  Gast

  Hoi,

  Afgelopen nacht heb ik gedroomd over een blauwe Chinese draak. Deze werd in een tempel door verschillende mensen op geroepen door vuurkorven te gebruiken. Nadat deze te voorschijn kwam dode de draak deze mensen. In mijn droom was ik de enige die de draak kon afstoppen. Geen mens was voor de draak veilig en had hij meerdere mensen gedood. Ik kon de draak doden door de 5 vuurkorven te doven met water. Op een gegeven moment stond ik bovenaan de trap met een emmer water terwijl de draak omhoog kwam. Ik had een aantal mensen als lokas in de kamer gezet. De draak liep aan mij voorbij en begon de mensen in de kamer te doden. Ik kon naar beneden rennen en de vuur korven doven. De draak was ook gelijk verdwenen.

  Nu is deze droom niet onbekend voor mij en heb ik al meerdere keren over deze draak gedroomd. Ik ben nu toch wel benieuwd wat een betekenis van deze droom zou kunnen zijn.

  Esme
  Moderator

  De blauwe draak staat in verbinding met het element water. Water stroomt zoals onze emoties. Water vertegenwoordigt het vrouwelijke aspect en staat voor liefde, intuïtie, genezing en de cyclus van het leven. De rode draak voor het element vuur. Vuur is warm, geeft licht. Het vertegenwoordigt het mannelijke aspect en staat voor ambitie, succes, inspiratie, vruchtbaarheid en kracht. Het staat voor passie en inspiratie. Vuur staat voor schoonbranden en water voor zuiveren. Je zou beiden onder controle moeten houden om je te kunnen ontwikkelen. Een vuurkorf staat voor de warmte vanuit je diepste zelf. Het vuur weerspiegeld je verlangens. Vijf staat voor overtuigingskracht, spontaniteit, durf en actie. Dit nummer kan duiden op een aanstaande koerswijziging. Het is tevens de link tussen hemel en aarde.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">