Droom

 • Auteur
  Berichten
 • Jde
  Gast

  Ik heb vanacht heel raar gedroomd. Ik zit met mijn dochtertje in een trein en loop even later een winkel in. Achter in de hoek van de winkel zie ik mijn beste vriendin staan en ze is een ring met heel veel blingbling aan het passen/uitzoeken. Ik loop naar haar toe en ze kijkt me aan en zegt ” wat zie jij eruit?” Ik vraag wat ze bedoeld en ze zegt ” die schoenen” ik kijk naar beneden en zie dat ik uggs laarsen aan hebt maar dat ik er best prima uitzie. Ik pak de hand van mijn dochtertje vast en zeg kom we gaan. Ik ben buiten aan het wandelen en dan voel ik dat ik een haar tussen mijn ondertanden heb. Ik wil hem eruit halen maar hij zit vast . Op een gegeven moment heb ik hem eruit. En dan schik ik op omdat ik me besef dat ik mijn zoontje bij de bioscoop heb afgezet maar niet heb afgesproken wanneer ik hem moet ophalen en ik ben bang dat ik te laat ben . Ik wil me telefoon pakken en zie dat ik zijn telefoon in mijn had heb. Ik raak een beetje in paniek en denk ” ik hoop dat mijn moeder het opgelost heeft ” En toen werd ik wakker.
  Heb zelf geprobeerd er iets van te maken maar heb echt geen idee .
  Ik hoop dat iemand deze droom kan uitleggen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In de winkel kun je kopen wat je nodig hebt. De vriendin koopt wat moois voor zichzelf en kan ze blinken met haar nieuwe ring. Het gaat hier om uitlijkheden. Ze vind je schoenen niet mee mooi, omdat het waarschijnlijk de trend niet meer is. Jij bent niet gevoelig om trends maar te volgen of je kan niet meedoen. Het haar tussen de tanden (malen) is een irritatie. Haar staat symbool voor ijdelheid. Het lijkt erop dat je door deze irritatie graag spulletjes voor jezelf wilt kopen, maar het gaat niet.

  Normaal gesproken heb je alles in de hand, maar je mist je zoontje in de droom. Het lijkt erop dat je teveel hooi op je vork neemt. Je hebt hulp van anderen nodig.

  Jde
  Gast

  Bedankt voor je reactie .
  Groeten jde

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">