Droom

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem0916Anoniem0916
  Deelnemer

  Hallo,
  Gisteren had ik voor de allereerste keer op 11:11 op de klok van mijn pc gezien op het werk en ik was heel geïntrigeerd! Ik heb dan onmiddellijk de betekenis opgezocht, maar ik moet wel toegeven dat ik het maar voor de helft verstond!
  Dezelfde nacht heb ik een rare droom gedaan.
  Mijn moeder, oudere zus woonden in een huis. Achter het was er een koer/tuin met een berging. In die berging was er een vrouwelijke lijk die er al een tijdje lag en mijn moeder maakte die plaats altijd mooi en we droegen alle 3 zorg voor die lijk. Op een dag kwam er een man die de lijk uithaalde en wou het verkrachten of iets kwalijks doen. Mijn zus en ik waren aan het roepen dat hij dat niet mocht doen, dat die lijk heel belangrijk en betekenisvol was voor ons. De man is dan weggegaan en heeft de lijk achtergelaten. Wij hebben die genomen en zorgvuldig weer op zijn plaats gezet en zijn dan binnen gaan zitten. Enkele minuten later begon de lijk weer een gewoon gezicht te hebben en kwam weer tot leven en vloog naar ons toe. Haar bericht naar ons toe en zeker op mij gericht, was dat ik een 2de kans krijg omdat ik het verdiend had en dit 3x achter elkaar. En toen kwam ik wakker met een angstgevoel.
  Kan er iemand weten wat het zou kunnen betekenen? Want ik ben heel gefrustreerd sinds dat ik die droom gedaan heb.

  Ebeline
  Gast

  Berging, lijk verzorgen:

  Een vervelende situatie wat gebeurd is. Het kan zijn dat dit een situatie is wat jouw moeder en zus ook aangaat.
  Door aan jezelf te werken (verzorgen, onderhouden) zorg je ervoor dat dit niet weer gebeurd.

  Sommige mensen hebben plezier in andermans ellende of willen alsnog op de ouwe tour doorgaan.

  Jij hebt een waardevolle les geleerd uit een pijnlijke situatie en dankzij deze situatie ben je tot nieuwe inzichten gekomen waardoor er weer nieuwe deuren opengaan .

  Lijk wat tot leven komt: Healing, terugwinnen van zelfrespect, macht.
  Verloren relaties of situaties wat weer herstelt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">