Dromen over sleutels

 • Auteur
  Berichten
 • Charlotte M
  Gast

  Hallo,
  De laatste maanden droom ik regelmatig over sleutels en sloten.
  De ene keer neem ik de sleutels van iemand.
  De andere keer krijg ik een sleutel van een oud vrouwtje
  En deze nacht droomde ik over een tafel vol sleutels en sloten. Mijn zoon moest die allemaal vermaken en nummeren. Ook de knopen van de deuren lagen ertussen en de klinken. De discussie ging erover dat alle sloten terug op de deuren van de huizen moesten worden geplaatst zodat niemand meer in een ander huis kon. Toen werd ik wakker.
  Heel vreemd dat sleutels of sloten telkens terugkomen in mijn dromen. Krijg er de kriebels van omdat de droom telkens anders is en waarschijnlijk een andere betekenis heeft.
  Kan iemand mij hierbij helpen? Dank je wel!

  Esme
  Moderator

  Een sleutel symboliseert toegang, kansen, controle, geheimen of verantwoordelijkheden. Een sleutel staat ook voor een antwoord op een vraagstuk.
  De sleutel van iemand anders is hulp van een ander vragen. Een oud vrouwtje symboliseert wijsheid. De tafel vol sleutels staat in deze context voor geen keuzes maken. Je zou je beter moeten informeren voor je een keuze kan maken. Welke deuren gaan voor je open, kun je je afvragen. Maar het is niet de bedoeling om maar af te wachten. Het is belangrijk om controle te houden over de situatie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">