Dromen over relatie met beste vriend

 • Auteur
  Berichten
 • Somine
  Gast

  Vannacht droomde ik iets, wat ik erg verwarrend vind;

  Ik verveelde me, dus besloot ik bij een goede vriend langs te gaan. Hij woonde met zijn jongere zusje en ouders in een groot huis met veel natuur in de buurt. Er ontstond opeens iets sensueels tussen ons, waarna we begonnen te zoenen. Het was erg passievol. Op het moment suprême wilde hij een dekentje voor me halen, omdat ik het koud had.

  Dan loopt zijn zusje voorbij in de gang, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het lijkt haar niets uit te maken, ook niet dat zowel hij als ik gewoon een fijne relatie met iemand anders hebben.

  Even later is er een grote verjaardag in hetzelfde huis, en we proberen allebei weg te komen uit de drukte. Onderweg naar het tuinhuis komt zijn moeder thuis, en ze begroet me hartelijk. Ze zegt dat ik maar flink moet profiteren van al die rust en natuur rondom het huis.


  Ik ken de ouders van deze vriend helemaal niet, en hij woont ook allang niet meer thuis, laat staan in een huis zoals ik in mijn droom zag. Niets in de droom leek op de realiteit, behalve hoe hij eruit zag. We hebben in het echt ook allebei gewoon een fijne relatie met iemand anders…

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">