Dromen over overledenen

 • Auteur
  Berichten
 • Quint Lemmens
  Gast

  Goeiedag lieve mensen.

  kleine intro als u dat niet erg vind.

  Ik ben laatst “spirtureel wakker geworden”. Hele intressante ontwikkeling moet ik zeggen. Ik doe er veel onderzoek naar en ben er zeer blij. Ik vraag me nu af of mijn (overleden) oma contact met mij wilt maken or dat ik mezelf wat duidelijk probeer te maken in me dromen. Ik droom eigenlijk nooit. In mijn ervaring heb ik altijd nachtmerries sinds ik kind was

  Ik ben opgegroeid bij mijn oma en ik hou van haar met heel mijn ziel en hart dus deze dromen zijn ernstig zwaar en pijnlijk voor mij dus vandaar dat ik hulp dringend zoek.

  Ik heb dit vaker gedroomd. De belangrijkste tekens van me droom is dat ik mijn oma vasthou in mijn dromen. Ik draag haar zowat in mijn armen. Ik ben 2 meter en mijn oma was klein dus zou in principe mogelijk zijn. Ik droom elke keer over het moment net voordat ze overlijd. In mijn dromen kan ik ook me gevoelens voelen. Ik heb altijd het gevoel dat ik haar zo graag wil redden en dat dit het laatste moment is. Ze heeft altijd verband op haar hoofd maar ze is niet overleden aan iets aan de hoofd. Zodra ze overlijd in mijn armen. Voel ik overweldigende verdriet over me heen komen. Het feit dat ik in me dromen haar probeer te redden maakt het alleen maar pijnlijker. In mijn laatste droom fluisterde ze dat ze “ringen had in haar oren” in mijn droom probeer ik de ringen met gebaren eruit voor haar te halen omdat ik in me droom denk dat ze hallucineert of iets dergelijks. Ik vroeg haar of het beter was. Kleine ja. En daarna overlijd ze weer in mijn armen. Dit verscheurt mijn hart. Soms gebeurd dit in het ziekenhuis of haar oude huisje waar ik samen met haar woonde. Daarna schrik ik wakker.

  Heeft iemand een idee wat dit kan betekenen.

  Beste wensen
  Quint

  Shapeyourmind
  Deelnemer

  “In mijn laatste droom fluisterde ze dat ze “ringen had in haar oren” in mijn droom probeer ik de ringen met gebaren eruit voor haar te halen omdat ik in me droom denk dat ze hallucineert of iets dergelijks.”

  In mijn droom dacht ik eigenlijk niet dat ze hallucineerde. Dat was niet waar. Ik kan mezelf namelijk goed verplaatsen in mensen en wat ze bedoelen. Ik heb gewoon uit begrip actie genomen om haar te willen helpen op dat moment begrijp ik nu.

  Ik ben namelijk de schijver van dit bericht. Ik heb even een account gemaakt.

  Esme
  Moderator

  Dromen zijn verwerkingen van de dag of situatie. Kun je het eigenlijk wel accepteren dat je oma er niet meer is? Als haar aanwezigheid in je dromen goed voelt, dan is er niets aan de hand. Ze kan een goed gids voor je zijn. Volg je gevoel.

  Quint Lemmens
  Gast

  Het is 11 jaar geleden dus ik heb het wel verwerkt. In haar aanwezigheid voel ik alleen verdriet

  Esme
  Moderator

  Als je verbinding met haar hebt, kun je haar toch troosten en vrolijk maken. Of moet je haar naar het licht helpen? Probeer met haar te communiceren.

  Shapeyourmind
  Deelnemer

  Ik denk niet dat ik haar naar het licht hoef te brengen. Ik heb geen idee hoe je contact maakt.

  Esme
  Moderator

  Je kan met haar in je hoofd d.m.v. het derde oog met haar praten. Praat met haar alsof je met jezelf praat. Visualiseer een energiestraal of oog in het midden van je hoofd. Gebruik je gevoel en je intuïtie. Oefening baart kunst.

  Shapeyourmind
  Deelnemer

  Ik zal hiermee nog moeten oefenen. Me 3e oog is nog zeer gevoelig. Laatste keer toen ik dat probeerde trok ik slechte energy aan

  Esme
  Moderator

  Ja, dat kan, dat er slechte energieën erop afkomt. Wees dan maar voorzichtig ermee.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">