dromen over overleden oma

 • Auteur
  Berichten
 • Reina_adrienne
  Deelnemer

  Hoi lieve mensen,

  Ik zit even met een brandende vraag, ik droom niet vaak over mijn oma maar als ik over haar droom zijn ze enorm realistisch. (na de bevalling van mijn dochter is het sowieso nog realistischer geworden allemaal) in elk geval droom ik steeds over mijn oma die elke keer diezelfde zwarte koltrui draagt, haar oude gebit terug heeft en altijd leeft ze opeens weer. Vanochtend droomde ik dat ik jarig bleek te zijn en anderen dit geregeld hadden, wat ze nog meer geregeld hadden was dat mijn oma er weer was ze zat in stoel die mijn moeder ooit heeft gekregen van haar over-oma. Ze keek me blij aan en ik zei alleen maar oma en was geschrokken, ik gaf haar een knuffel maar dat voelde ook wel weer eng. Toch was ik super blij want ze leefde weer nu kon ik eindelijk mijn dochter laten zien maar mijn oma zag haar maar niet. Daarna droomde ik nog andere dingen maar wat mij is bij gebleven is haar blijdschap haar liefde in die droom. Zou ze mij echt soms opzoeken in mijn droom?

  Lanna
  Deelnemer

  Het kan goed zijn dat zij je opzoekt in je droom. Een goed teken is dat je blij bent. Zet eens een foto van je oma ergens neer en zet er een bloemetje bij. Praat gewoon hardop tegen haar alsof ze er nog is. De overleden of fijnstoffelijke mensen zijn gewoon bij ons en kunnen ons horen en zien. Niet bang zijn.En als je gaat slapen vraag haar dan voordat je inslaapt om je een teken of boodschap in een droom te geven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">