Dromen over hamster/rat

 • Auteur
  Berichten
 • LisaJ
  Gast

  Ik had vroeger toen ik een jaar of 13-15 was een grijze dwerghamster en ik droomde dat ik die terug vond (alleen was ze bijna zo groot als een cavia) en in mijn droom noemde ik haar ook bij haar eigen naam. Dus nadat ik haar gevonden had had ik haar op mijn linkerarm gezet en aaide ik haar.
  Opeens zag ik een witte hamster lopen en die zette ik met mijn oude hamster op een tafel naast me. Nu had ik op de een of andere rare manier de neiging ze beiden in een kooi te stoppen dus ik ging zoeken naar iets wat kon functioneren als een. Wat ik toen uitkoos was een niet al te grote rechthoekige glazen voorraadbus. Ik deed hier heel weinig bodembedekker in en stopte ze toen samen erin.
  Vervolgens vond ik een derde hamster, ik wilde die ook houden en deed hem bij de andere twee. Deze was crèmekleurig en leek op de witte. Ik had die twee nieuwe hamsters ook een naam gegeven maar die ben ik vergeten.
  Ik was nadat ze alle drie in de “kooi” zaten even weg en kwam weer terug. De hamsters waren overigens in de kooi gekrompen tot de grootte van normale dwerghamsters… Ik schrok heel erg van het tafereel dat ik toen aanschouwde; mijn oude hamster was ontsnapt en was uit de voorraadbus en was ongedeerd, maar die witte en crèmekleurige zaten in elkaar.
  Ik leg het even uit: de crèmekleurige hamster had geen achterpoten meer want die waren opgegeten (door de witte dacht ik op dat moment) en hij had op een rare manier een lange staart waardoor hij leek op een rat. Zijn staart zat met een deel van zijn achterlichaam in de anus van de witte hamster die heel agressief en angstig deed nadat ik de “rat” uit hem haalde. Het leek alsof ze hadden gevochten.
  Ik was best wel geschrokken dat ik ze uit elkaar moest halen, en ik wilde eerlijk gezegd het liefst beiden dieren weg hebben. De witte was trouwens helemaal opgefokt en beet me omdat ik hem net als de “rat” weg wilde hebben. Ik liet hem toen maar zitten.
  De crèmekleurige hamster aka “rat” was inmiddels deels dood en ik wilde hem echt heel graag uit mijn buurt hebben maar ik vond hem ook wel zielig of zo. Ik wist niet wat ik moest doen dus aan het eind van mijn droom had ik het dier nog in mijn hand.

  Ebeline
  Gast

  Wist je dat hamsters symbool staan voor gierigheid, extreme zuinigheid, verzamelwoede en vraatzucht?

  Het knuffelen en aaien van de hamster: bezittingen koesteren ten koste van een ander.

  Voorraadbus: sparen of besparen voor de toekomst.

  Bijtende hamster: waarschuwing voor een gierig persoon die eindstand niet wil helpen wanneer dat nodig is.

  Anus van hamster: gierigheid.

  Hamsters die vechten en elkaar opeten: Misschien dat je in real life overweldigd word door allerlei verantwoordelijkheden. Er word teveel van je verwacht maar dat je dus in tweestrijd zit?

  Hamsters die krimpen: geen groei in financiën of geld wat slinkt. Of dat het materiële, gierige voor jou steeds minder belangrijk word.

  Ik hoor graag jouw feedback.

  Gr Ebeline

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">