Dromen over euro’s en zaklamp

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Ik heb leuk maar gek gedroomd. Ik liep buiten over straat en vond allemaal euro’s. Zelfs nieuwe soort munten drie euro munten.
  Ik bleef maar rapen, ook kleingeld, dubbeltjes en zo.
  Buiten werd het donker dus deed ik de zaklamp van mijn mobiel aan en scheen over de straatstenen,in de hoop nog wat te vinden.
  De zaklamp scheen niet naar wens en dus zette ik het in een ander stand.
  Ook niet naar wens maar beter als de vorige stand. Ik scheen verder, geen munten meer.
  Per ongeluk schijn ik bij een auto waar een jong meisje staat. Een kleuter.
  Iemand is bezig met het haar. Het lijkt op sexueel kindermisbruik door een man met halflang haar in een staart. Maar ik schrik, haal mijn laklamp weg en schijn elders. Bang voor de confrontatie, bang om iets te zien wat ik niet wil zien.
  De kleuter word aangekleed. De man met halflang haar is een vrouw die zich van onderen begint aan te kleden. Ze doet een lange petticoat achtige rok aan. Je weet wel hippe Madonna kleding wat in de jaren 80 in was.
  Misschien had ze zichzelf en de kleuter bij of achter de auto gewassen ( waar de uitlaat is)

  Wat betekent deze droom?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.
  In de tarot staan munten voor energie en vooruitgang. In de tarot noemen ze munten ook wel pentakels. Met munten in je hand gaat de energie de goede kant op. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/pentakels/pagina%20pentakels%2001.html

  Het donker staat voor het onbekende of onbewuste. De zaklamp laat je inzien dat er zeker mogelijkheden zijn. Het tafereel van het kindermisbruik staat als symboliek voor angsten, confrontaties en ongeoorloofde zaken, die je niet kunt accepteren. Hier kun je nog wel eens mee worstelen. Je wil nog niet echt verantwoordelijkheden naar je toetrekken. Oude kleding zijn nog oude normen en waarden aanhangen. Je mening mag wel een update gebruiken. Misschien heb je al een mening, terwijl de werkelijk anders is.

  Kiki
  Gast

  Bedankt Esme ik kan me helemaal vinden in jouw uitleg!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">