Dromen over achtervolgingen en vastzitten

 • Auteur
  Berichten
 • MeidvandewijkMeidvandewijk
  Deelnemer

  Hoi allemaal,

  Ik heb al enige tijd last van veel dromen waar ik doodmoe wakker wordt. Ik had vannacht meerdere dromen

  Ik droomde dat ik werd achternagezeten door een meid die koste wat kost wilde dat ik dood moest gaan. Eerst zwemde ik in een sloot/gracht of iets dergelijks, om me daar te verstoppen. Het was donker en troebel water. Het verschil was wel dat ik dus wist dat ze dit wilde dus ik was heeldetijd op mijn hoede dat ze overal vandaan kon komen. Dat kwam omdat ze eerst mijn kat (die ik niet heb maargoed) had ontvoerd en die gebruikte als middel om mij uit de tent te lokken. Ik was in mijn ouderlijk huis en daar zag ik op een gegeven moment dat die meid voor bij schoot met een mes en al, zo de tuin in. Wat ik toen deed was de politie bellen en zeggen dat er werd ingebroken. Ondertussen kwamen er meer mensen rondom mijn ouders huis die probeerden naar binnen te dringen en mij wilde vermoorden. Uiteindelijk was de situatie zo bedreigend dat ik uit het raam sprong, daar werd ik omsingeld door o.a. die meid. Op een gegeven moment werd ik even ‘gered’ door een jongen met wie ik ooit heb gedate maar niet perse blij mee ben geweest :p, en kwam de politie aangereden. Daarna is het een beetje vaag wat er toen gebeurde, ik werd geloof ik wakker.

  Daarna later op de nacht droomde ik dat ik een achtbaan zat maar dat hendels niet dicht zaten. Ik moest dus op zijn kop in de achtbaan zonder dat ik vast zat. Ik zat naast iemand die zei dat het wel goed kwam. En dat kwam het uiteindelijk ook want de druk van de achtbaan en de snelheid zorgde ervoor dat ik niet uit de achtbaan viel…. Dus ik kwam veilig aan op de grond.

  Ik droom echt regelmatig over dat ik in water zwem (van troebel naar heel helder) en dat ik in een achtbaan zit. Dit was wel nieuw dat ik niet vastzat.

  Iemand die hier zijn gedachtes over wilt uitten? Ik heb wel vaker intense dromen zoals dit maar dit is was wel zenuwslopend allemaal, ondanks dat ik niet dood ging op het einde .

  Groetjes

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">