Door een tunnel

 • Auteur
  Berichten
 • ellenirene
  Deelnemer

  Hai,

  Gister heb ik zo apart gedroomd en ik snap het niet helemaal, ik reed door een tunnel en terwijl ik er doorheen reed zat ik op de motorkap en mn vriend reed. Ik dacht wat een lange tunnel en wat gaat het goed (ik heb er in waakleven angst voor) ik zag dat we er bijna waren en ik bedacht mij dat ik eigenlijk liever zelf reed.
  Dus ik had een auto gekocht masr deze was erg klein en reed veelste langzaam. Mijn vriend liet in met zn dochter in de auto dan hoefde ik niet mee haar af te zetten daar had ik geen zin in.

  Heeft dat met het meisje in jezelf te maken dat ik zelf wel voor mezelf kan zorgen?

  Ook droomde ik dat ik beetje ziek was geworden niet ernstig maar maagklachten.

  Groetjes

  Esme
  Moderator

  Als je in je droom door een tunnel gaat, betekent dit dat je verschillende aspecten van je onbewuste aan het onderzoeken bent. Je staat open voor een geheel nieuw bewustzijn. Aan de andere kant zou deze droom ook kunnen verwijzen naar je beperkte perspectief of tunnelvisie. Je wilt graag je eigen plan trekken, vandaar je eigen autootje. Jij denkt, dat je bepaalde dingen niet kunt, maar dat is niet zo. Onzekerheid belemmert je vaardigheden te ontdekken. Probeer in je eigen kracht te staan.

  De maag verwerkt de boel. Je darmen zijn je tweede hersenen. Je maag verwerkt voedsel om vitaminen op te nemen en afvalstoffen te dumpen en je hersenen verwerkt je geestelijke toestand en verwerkt in bijvoorbeeld dromen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">