Doodshoofden

 • Auteur
  Berichten
 • Luara
  Gast

  Ik zat in een vliegtuig met mijn vriend, deze draaide om maar storte niet neer. Wel gingen we met spoed landen. We kwamen in een gebied waar wel 5 of 6 mensen werden gereanimeerd door anderen. Ik stapte uit om te kijken wat er aan de hand was. Even verder lagen er bergen met doodshoofden. Ik stapte samen met mijn moeder een vliegtuig in die neerstorte, ik overleefde het wel. Mijn moeder weet ik niet. Daarna zag ik nog een vliegtuig neerstorten. Uiteindelijk was ik op zoek naar mijn moeder en vriend. Ik vond alleen mijn vader.
  Het is een rommelige droom geweest. Kan iemand mij hierbij helpen ?

  Esme
  Moderator

  Een droom over een vliegtuig geeft aan dat je moeilijkheden gaat overwinnen en dat je een hogere status of voordeel wilt bereiken. Het ronddraaien van het vliegtuig zijn de obstakels. Anderen zijn minder ver als jij. Zij hebben hulp nodig. Daarmee ben jij redelijk zelfstandig in je ontwikkeling. Het kan te maken hebben met je studie of werk.

  Het ligt aan de sfeer van je droom waar de doodshoofden voor staan. Gezien je ambitie in je droom staan deze doodshoofden voor het intellect kunnen of de geheimen van de menselijke geest. Je houdt bepaalde dingen geheim. De maatschappij kan je de dingen ook wat anders voorhouden.

  Dat je ouders manifesteren in je droom, houdt in dat het nog altijd je steun en toeverlaat is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">