Dood vriend, oma en tante

 • Auteur
  Berichten
 • Romy
  Gast

  Mijn Oma zakte ineens in elkaar en ging bijna dood en ik wilde iedereen roepen maar ik kon niet schreeuwen en toen veranderde oma Annie in mijn vriend Dave en ging Dave bijna dood en moest ik heel hard huilen. Uiteindelijk was Dave in die droom nog niet dood maar lag hij in het ziekenhuis. Daar was toen tante Leonie ook in het ziekenhuis en eerst was ik zo boos dat zij ook dood ging maar toen dacht ik nee ik moet denken in positiviteit. Maar uiteindelijk zei tante Leonie: als je van me houdt dan is het goed zo. Maar ik was zo overstuur. En toen ik terug wilde rijden vanuit het ziekenhuis toen viel er een auto vanuit de lucht die ik maar net kon ontwijken..

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">