dood?

 • Auteur
  Berichten
 • christianne
  Gast

  ik droomde dat ik met 3 oud klasgenoten, 2 therapeuten en 1 iemand die ik niet kan plaatsen aan een tafel zat. We hadden een soort groepstherapie. Op een moment hadden we het over hoe je omgaat met nare gedachten ( wat doe je om die kwijt te raken) ik en een ander persoon gebruikte automutilatie, een werkte zich kapot en de anderen weet ik even niet meer. Uiteindelijk was de vraag. Zou je willen blijven leven ja of nee. Een voor een gingen we een huis binnen waar de therapeuten al waren en kreeg je dus de vraag of je wilt blijven ja of nee. Zeg je nee dan wordt je gelijk door een therapeut door het hoofd geschoten. Mijn oud klasgenoten gingen allemaal voor de dood ( ik hoorde de knal en zag druppels bloed op de ramen) uiteindelijk ging ik ook voor de dood ( uit paniek denk ik). Ik werd door het hoofd geschoten maar ik overleefde het. En ging thuis een dutje doen.

  Esme
  Moderator

  Een groepstherapie staat symbool voor integratie in de maatschappij. Alle positieve en negatieve zaken worden op de weegschaal gelegd. Er is behoefte in balans in je leven. Schieten staat voor kritiek geven of ontvangen. Je hebt een nieuwe methode nodig om hiermee om te gaan. Dood staat symbool voor een einde van een fase en een vernieuwing in het leven. Bloed betekend levensenergie, die in deze context verspilt wordt. Je kan nog niet afscheid nemen van oude methodes en visie. Een dutje betekent hier, dat je je afsluit voor nieuwe invloeden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">