Dolfijnen en een voordeur

 • Auteur
  Berichten
 • Ellie88
  Gast

  Hoi
  Misschien kunnen jullie uitleg geven.
  Ik droom de laatste tijd veel over een bekende, maar eergisteren was de droom heel verwarrend. Ik droomde dat ik in een gebouw was er was een zwembad en daarin zwom ik met dolfijnen. Ik voelde me heel blij.
  Op de kant zaten meer bekenden…Ik besloot terug te gaan naar de dolfijnen
  En toen ik door de hal liep en langs de voordeur zag ik iemand ( wazig) staan en ik wist dat hij het was…Ik wou de voordeur opendoen maar zag al dat hij een sleutel had en de voordeur openmaakte..nog voor ik hem zag , rende ik heel hard naar het zwembad en verstopte me onder water…tot hij doorgelopen was..want ik wist dat hij keek.

  Esme
  Moderator

  Een gebouw is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Elke ruimte heeft zijn functie. Je zou het groot kunnen vinden. Hierdoor eenzaam voelen en verdwaald raken. Het zwembad bevat water. Dit staat voor emotie. Zwemmen geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Dolfijnen in je droom symboliseren spirituele begeleiding, je intelligentie, mentale eigenschappen en emotioneel vertrouwen. Je hebt geen zin in bekenden. Je trekt je terug en wil je momenteel meer privacy. Een sleutel symboliseert toegang, kansen, controle, geheimen of verantwoordelijkheden. Je zou je gevoel en emoties weggestopt kunnen hebben. De man is het onbewuste of onbekende. Hij weet waar de negatieve gevoelens vandaan komen.

  Ellie88
  Gast

  Dankje…hier kan ik wel wat mee

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">