Doctor Who en het pretpark

 • Auteur
  Berichten
 • Suus93
  Deelnemer

  Zoals jullie begrijpen staat Doctor Who niet tussen de mogelijke droombeelden ;)
  Toch hoop ik dat iemand een idee heeft wat de droom kan betekenen.
  De droom: Er was een nieuwe attractie (de doctor who) in een attractiepark waar je dan in ging en dan werd je ergens naartoe geduwd en er werd modder over je heen gegooid en was je een monster. Dan ging je met de andere gasten die ook deze attractie deden een tijdje achter elkaar lopen (buiten) en dan kwam je bij een binnen gedeelte waarin je in een wilde attractie kwam (die vond ik niks maar hoorde erbij) een soort attractie in een attractie dus. Je ging vervolgens weer naar buiten over een heuvelig parcour en liep verder. Nu kreeg je speciale schoenen aan over je gewone schoenen vanwege de modder. Buiten was er speciale modder die steeds over het parcour gegoten werd. Op de bovenste heuvels kwam het niet. Ik probeerde de modder te vermijden, maar vond het wel een superleuke attractie. Ik kwam weer bij een binnengedeelte waar je eerst werd afgespoeld (je werd monster af) en toen binnen iets kon kopen of eten. Daar zag ik Matt Smith (een van de acteurs van Doctor Who) en ik vroeg hem of het mogelijk was dat ik hem ergens van kende. Hij zei dat hij verbaast was dat ik hem herkende en wees een random gozer aan in een boekje en zette een random handtekening daarop. Ik deed alsof ik blij was en dat was wat hij bedoelde, maar ik was in de war. Hij leek helemaal niet op die gozer in het boekje, hij leek op Matt Smith. Ik ging weer verder met de attractie en toen kwam ik David Tennant tegen (een andere acteur). Mijn zus had voor me geregeld dat ik hem zou ontmoeten omdat ze vond dat ik het zo moeilijk had. Hij sprak Engels, die man daarnet Nederlands, waardoor ik me afvroeg of die man daarnet inderdaad iemand anders was dan Matt Smith. Toen liet David Tennant me andere castleden ontmoeten waaronder die ene waarvan ik vermoedde dat het Matt Smith was. Als laatste gingen we naar ern neef die moeilijk kon slapen omdat hij in een achtbaan sliep. We maakten er een rustiger achtbaan van en hij kon weer slapen.

  Esme
  Moderator

  Nee Doctor Who staat niet onder de steekwoorden, maar Doctor Who is een archetype. Hij wordt hier gezien als een idool. De idool is je voorbeeld. Maar je mag hier je eigen talenten gaan onderzoeken. Ook jij bent speciaal.

  De attractie is de reis door het leven. Het gaat met vallen en opstaan. Je kan je soms krachtig voelen als een monster en je hebt doorzettingsvermogen, want je maakt de hele attractie af. Met de speciale schoenen, pas je je makkelijk aan de situatie aan. Het heuvelige parcours zijn de obstakels die je tegenkomt. Modder is een schuurmiddel. Je oude huid wordt hierdoor schoon gescrubd. Dat vind je eerst niet leuk, maar je merkt dat je er baad bij hebt. Eten is spirituele voeding tot je nemen. De achtbaan zijn de ups en downs in het leven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">