Dit droomde ik toen ik klein was heel vaak

 • Auteur
  Berichten
 • Mingus
  Deelnemer

  Eigenlijk vraag ik het me af of het een droom was. Ik droomde dit heel vaak toen ik jong was. En onlangs droomde ik het weer.
  Ben benieuwd wat deze betekende.

  als ik mijn tong tegen mijn voortanden duwde, smolt mijn tong samen met mijn gehemelte en kreeg ik een heel ruimtelijk gevoel. Ik voelde me heel weids worden. Het was alsof ik me tussen de sterren bevond en tegelijkertijd zo weids en groot was dat ik alles omvatte.
  Als kind kon ik hier geen chocolade van maken, en nu eigenlijk nog niet. Ik weet wel dat ik het een heel fijn gevoel vond.

  Cin
  Gast

  Bijzonder die terugkerende droom en zeker ook omdat je deze in je kindertijd vaak gedroomd hebt.

  Een tong kan in een droom verschillende dingen betekenen, maar in deze context lijkt het me linken aan creatie en spiritualiteit. Een tong staat voor communicatie en emoties durven uitspreken. Het hart op de tong hebben zogezegd. Daarbij versmelt de tong samen met de mond, die weer staat voor het innerlijke van de mens.
  Je versmelt met je geHEMELte en komt in de hemel/ruimte/heelal tussen de sterren. Dit is spirituele bewustzijn en het verlangen hiernaar. Ook de ‘ruimte’ oftewel ‘heelal’ staat hiervoor. Het zoeken naar eenheid met het goddelijke en het spirituele bewustzijn.

  Het klinkt als een prachtige droom. Je schrijft dat je je prettig voelt tijdens de droom. Dat lijkt me een goed teken.

  Dit is overigens mijn eerste droomduiding voor een ander. Hopelijk heb je er wat aan.

  Mingus
  Deelnemer

  Dank je wel. Het resoneert met mij, wat je hebt geschreven. Als dit je eerste droomduiding is, petje af. Ga zo door, zou ik zeggen.

  Cin
  Gast

  Dankjewel 😊

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">