Dieren

 • Auteur
  Berichten
 • Adrianadream
  Deelnemer

  Kan iemand (mag ook meerdere) mij helpen met deze droom?

  Ik zat bovenaan een berg. Mijn vriend was op een bed achter mij. Ik wilde laten zien dat er een band is tussen dier en mens. Dat dieren bouwen op een mens en respect en loyaliteit tonen. Dat dit zich bevindt in elk dier.
  Er was een zwarte hond die naar boven ging naar mij. Vervolgens merkte een leeuwenkoppel mij op en leidde alle andere dieren mee naar mij toe. Eenmaal aangekomen waren er 2 leeuwen en 2 leeuwinnen. Ze likten mijn voeten, ze waren blij mij te zien. Echter zag ik dat zij met het likken bloed afgaven aan mijn voeten (bloed was niet van mij). Tijdens het likken was ik bang dat ze me zouden bijten. Maar dat deden ze niet. Ze deden mij geen pijn. Wel leek t alsof ze knabbelden aan mijn tenen. Ik werd iig bang beseffende ik niks voor hun had. Een angst overviel me omdat het geen tamme dieren zijn. De angst was dat zij op een gegeven moment zouden ontdekken dat ik geen voedsel voor hun had en zij mij daarop zouden aanvallen uit agressie. Ik probeerde de tv (de leeuwen) uit te zetten. Maar t lukte niet. Toen kreeg ik de tv uit maar de leeuwen waren er nog steeds.
  Een leeuw kwam naar voren en zei ‘dankjewel, fijne avond’ en beet in mijn linkerbovenarm.

  Adrianadream
  Deelnemer

  Hallo, zou iemand mij kunnen helpen met deze droom?

  Esme
  Moderator

  Je eerdere bericht was meerdere. Dus dacht ik dat ik niet mee hoefde te doen. Maar ik zal ernaar kijken.

  Adrianadream
  Deelnemer

  Hoi Esme,
  Alle info is juist van harte welkom! Ik zag in een eerdere post dat er verschillende mensen een droom uitlegden, en elkaar aanvulden. Vandaar dat ik aangaf dat dat ook mag.

  Dankjewel!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Meestal duidt een berg, dat je op eenzame hoogte staat, maar je hebt iemand bij je. In deze droom betekent op een berg zitten, dat je genoeg uitzicht en overzicht hebt. De vriend is normaal gesproken je steun, maar hier is hij heel passief en ligt hij op een bed.

  De dieren zijn een spiegel van de mens of maatschappij. Maar hier komt vooral oergevoelens naar boven. De basisgevoelens van de mens komt hier naar boven. Je droomt over respect en loyaliteit en dat zijn de dingen die je heel belangrijk vind bij familie en vrienden. De zwarte hond staat voor trouw. De leeuwen hebben een uitstraling van kracht en macht. Het zou te maken kunnen hebben met de tarotkaart Kracht. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2008%20kracht.html. Maar of je die krachten kan bedwingen, geloof je niet zo. Want je wordt ineens bang en dat is niet de bedoeling. Je hebt te weinig geloof in jezelf en dat is jammer. Je mag werken aan je onzekerheid en dan kun je de vrijheid van kracht ervaren.

  Adrianadream
  Deelnemer

  Beste Esme,

  Je uitleg heeft me ontroerd, omdat het klopt en je daarmee bevestigd waar ik mee worstel. Het geeft me hoop en dus kracht!
  Dankjewel!!!

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">