Dieren – 2 keer in 2 weken gedroomt over dieren

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Sharlissa
  Gast

  Hoii, droom info!

  Ik zit sinds 2 weken met 2 vreemde dromen.. ik ben net wakker geworden van een hele rare. Ik zal beginnen met de eerste. Namelijk was ik aan het slapen en waren er 3 muizen(plotseling had ik 3 huisdieren) in mijn woonkamer in 2 kooien heel druk aan het spelen in de kooien. Ik ging even weg, denkend aan hun. Toen ik terug kwam waren de 2 muizen in de ene kooi levenloos op de grond. En de ene in de andere kooi zat vast tussen het deurtje en de uitgang van de kooi, levenloos vast tijdens het ontsnappen. Heel sneu ik kreeg tranen van dit beeld. Ik moet er wel bij Zeggen dat ik een vogelspin(vaker bekeken en hele aparte dieren) video wou kijken op youtube en hiervoor had opgeslagen maar uiteindelijk niet meer gekeken na deze droom.

  De tweede droom van vandaag was dat ik op een vakantiehotel ben, ergens bovenin een flatgebouw met een fijn slaapkamer en een leuke verblijf met een zwembad in het balkon. Het was mijn eigen woning maar dan heel anders ingericht met meerdere kamers. Opeens omringen heel wat stinkdieren mij en de afdeling. Waar meerdere mensen ook verblijven en ervan opkijken. Maar een paar dagen gaf ik ze liefde en aaide ik ze, gaf ze te eten. Na een paar dagen durfde ik niet toe te geven dat ze, ja een beetje vies zijn en de vakantie dwars zitten, ze douchen niet en krabben aan zichzelf met luizen. In je dekens zitten, in het zwembad springen. Ik liet ze, gaan? Op een of ander manier gingen ze weg en bleef het hotel ruimte gewoon weer schoon, het ging schoner ruiken en was het hotelruimte weer netjes en bruikbaar.

  Ze keken me niet meer aan maar ik moest zelf ook weg uit de ruimte. Heel vreemd ik was heel bewust in die droom, heel realistisch. Terwijl ik niks verder over dieren lees of opzoek. Ik kijk wel veel wereldnieuws.

  Wat zou dit kunnen betekenen? En kan ik deze enge beelden in de toekomst voorkomen door bijv een boek te gaan lezen voor het slapen gaan?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">