Dichter verdrinkt bijna

 • Auteur
  Berichten
 • Jd
  Deelnemer

  Ik heb vannacht voor de tweede maal gedroomd dat mijn jongste dochter bijna verdrinkt.

  De eerste keer was ik met mijn ouders en mijn kinderen bij een grote rivier. Mijn oudste drie kinderen zaten op een boot en deze boot ging al varen zonder dat ik daarop zat. Ik weet nog dat ik zei;”moet er niet iemand nummer die kinderen mee?” Mijn jongste dochter zat niet op die boot. Ineens (helder water) zag mijn moeder haar onder een andere boot op de bodem van die rivier. Zij heeft haar opgedoken en nog net optijd gered. Ik kreeg een lijkbleek meisje (ze is 3) tegen mij aan gedrukt en gelukkig kwam het weer goed. Ik ben uit die droom echt met een maar gevoel wakker geworden.
  Vannacht heb ik weer gedroomd. Ik was in een zwembad. Een zwembad met een hoop glijbanen, bruggetjes de. Mijn jongste dochter liep steeds bij mij weg. Ik heb haar een paar keer van de bodem gehaald. Iedere keer net op tijd. Ikzelf zat op een soort rubber speedbootje. Ze lag in het zwembad maar kon iedere keer maar een stukje voor uit en moest dan weer terug naar achteren. Ik bleef herhalen dat het zo jammer was dat dat bootje maar een kant op kon en niet verder kon. Er zat nog iemand bij mij op die boot, geen idee meer wie maar het was een oude kennis. Ik kende diegene wel.

  Daarbij heb ik daartussen nog eens gedroomd dat. Ik bij een naaste collega in de auto zat en zij bewust het kanaal in reed waardoor we allebei ook verdronken. Ik weet niet meer of dat bijna, of helemaal was.

  Ik ben benieuwd wat dit precies betekent. Ik onthoud mijn dromen nooit namelijk.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">