Deuren sluiten

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Ik droomde vannacht dat ik op de vlucht was voor een vrouw die in het echte leven super lief is, maar in mijn zat ze aan de borsten van haar dochter die de helemaal niet wilde en de vrouw wilde dat ik dat ook zou doen. Ik wilde niet. Raakte bang en ging op de vlucht. Ik was in een heel groot, mooi, oud huis met veel ramen en deuren. Ik ging voor haar op de vlucht. Ik ben door onwijs veel deuren gegaan die ik allemaal op slot deed. Maar het waren van die deuren en slotjes die je gemakkelijk kon open breken. Terwijl ik vluchtte wist ik dat het een kwestie van tijd was voor ik gepakt zou worden.

  Ik begrijp dat ik voor mijn eigen gevoelens op de vlucht ben. Zo voel ik me ook. Maar misschien zit er nog een boodschap die ik nog niet gezien heb…

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Loïs
  Gast

  Hi Esme,

  Bedankt dat je er energie en tijd in wil stoppen. Ik zal reageren op je uitleg.

  Groetjes Loïs

  Esme
  Moderator

  Je bent idd. op het juiste spoor. Je borsten is een hele intieme plek. Wanneer ze betast worden gaan mensen duidelijk over je grens heen. De vrouw die lief is kan ook haar kuren hebben. Je droomt over haar, omdat je het niet verwacht en maakt je kwetsbaar. Het is natuurlijk niet zo dat mensen ongeacht niet te vertrouwen zijn. Er zijn ook veel lieve mensen op deze aardkloot. Het grote oude huis is als een jas om je heen. Het is je lichaam en ziel. Je verlangt ernaar om gezien te worden, net als het statige huis. Alleen binnengekomen zijn de deuren veroudert. Je hebt weinig privacy, omdat de deuren niet goed op slot kunnen. Oude normen en waarden mag je overwegen, zodat je nieuwe doelstellingen kan creëren.

  Loïs
  Gast

  Dankjewel Esme voor je uitleg.

  Het niet verwachten en het kwetsbaar zijn, die gevoelens herken ik! Ik denk dat ik bang ben dat ik mijn eigen grenzen van intimiteit over ga.

  En dan het oude huis. Het verlangen om gezien te worden. Ja, daar was ik me nog niet zo bewust van. Maar dat klopt wel denk ik… Het heeft idd allemaal met oude gevoelens te maken. Ik voel me kwetsbaar en in een bepaalde manier onbeschermd. Terwijl die oude gevoelens ook mooi zijn. Net zoals het mooie oude huis.

  Esme
  Moderator

  Wanneer mijn uitleg niet klopt, mag je het ook zeggen. Het verlangen om gezien te worden, daar was je nog niet zo bewust van. Dan hoef je dat niet van mij aan te nemen. Weet je, ik kijk naar de symbolieken van de droom. Uiteindelijk kom ik tot een uitleg. Jij weet het beste hoe je bent. Ik dan dat vanaf de computer niet zien. Het lijkt in je voorgaande bericht dat je momenteel in je schulp kruipt en oude manieren koestert.

  Loïs
  Gast

  Ik herken het zeker! Oude manieren koesteren, verlangen om gezien te worden en tegelijkertijd bang voor alles wat die gevoelens teweeg kunnen brengen (dus in mijn schulp kruipen). Bedankt voor deze bewustwording :-).

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">