Degene redden waar ik verliefd op ben

 • Dit onderwerp bevat 5 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Jordan
  Gast

  Ik dus net gedroomd dat ik ging zwemmen en een klasgenoot (waar ik verliefd op ben) die was ook aan het zwemmen. Zij kreeg moeite met ademen door het water dus ik beleef even bij haar zitten en er zat een familie naast die wilden liggen dus verschoof de muur en aan de andere kant zat dus een soort van ‘gevangenis’, de vader werd gek en begin te schieten ik pakte haar (me klasgenoot/liefde) en beschermde haar hoe ik ook in het echt zou doen voor haar. Ze was in shock en liep niet meer, dus ik droeg haar mee naar de eerste hulp van het zwembad. Ondertussen kwam ik andere schoolgenoten (oud klasgenoten/haar vriendinnen) tegen en vroegen wat er was. Ze kuste 1× onderweg en zette haar op het bed.

  Ik vraag me nu af wat ik moet doen, ik hoop dat ze ook zo over mij droomt

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Adem tekort staat voor een benauwde situatie. Water staat symbool voor emotie. Denk aan de tranen van vreugde of verdriet. De gevangenis zorgt voor weinig bewegingsvrijheid. Dit laat dit een opgesloten of eenzaam tafereel zien. Het lijkt erop dat de liefde nog eenzijdig is. Trek daarom je stoute schoenen aan. Wie niet waagt die niet wint.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Jordan
  Gast

  Ik begrijp het zeker, alleen heeft diegene een vriendje dus me stoute schoenen moet ik nog even laten staan. Haha

  Esme
  Moderator

  Oh, daarom voelt het als een gevangenis. Je kan daarmee geen kant op. Jammer!

  Jordan
  Gast

  Heel erg bedankt, misschien een rare vraag, maar kunt u ook toekomst voorspellingen maken?

  Esme
  Moderator

  Nee, ik kan niet de toekomst voorspellen. Ik wou dat ik het kon, dan kon ik heel veel geld winnen.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">