De maan

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Gast

  Hoi allemaal!

  Normaal zijn mijn dromen heel accuraat voor het echte leven, maar bij deze droom kon ik geen eenduidig antwoord vinden.

  Ik droomde dat ik naar een enorm grote en prachtige volle maan aan het kijken was. De maan was heel erg dichtbij, en ik zag allemaal fonkelende sterren er omheen. Ik was er door gehypnotiseerd en had er een heel warm, gelukkig en geborgen gevoel bij.

  Door met mijn ogen te knipperen, probeerde ik een “screenshot” van het moment te maken. Dit mislukte een paar keer, waarna ik het perfecte plaatje had gemaakt in mijn hoofd.

  Vlak daarna steeg er een raket op, die rakelings langs de maan ging. Deze had de sterren “weggejaagd”, en door de rookwolken was de maan even onzichtbaar. Later kwam alles langzaam weer terug.

  Deze droom was zo helder, dat ik het gevoel heb dat heel symbolisch moet zijn. Ik hoop dat iemand mij op weg kan helpen. ❤

  Niska
  Deelnemer

  Misschien moet je jezelf inprenten (screenshot) en onthouden dat alles weer goedkomt en bij jezelf blijven, ook al lukt dat soms niet meteen (de screenshot mislukte een paar keer). Zelfs als er een raket voorbij komt die alle sterren wegjaagd en de mooie maan onzichtbaar maakt (dus zelfs als er vervelende dingen gebeuren en dat mooie even niet zichtbaar is). Misschien helpt het ook om de betekenis op te zoeken van dromen over een Maan op deze site.

  Rose
  Gast

  Hoi Niska,

  Ik kan me goed vinden in jouw verklaring. Ik ben ook in een periode van vallen en opstaan. Misschien was het zelfs voorspellend, want die “raket” is inmiddels voorbij gekomen. Ik ben blij dat ik de mooie boodschap alsnog begrijp. Dankjewel!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">