De dood

 • Auteur
  Berichten
 • Amymariabrigitta123
  Gast

  Ik had dus een droom over dat we gevolgd werden door een heel raar eng meisje en een oude man. Ze bleken een soort groep te zich hadden gegeven aan de duivel. Opeens werd ik op de grond gedwongen met een vriendin en we mochten niet kijken. Ondertussen werden me moeder me zusje en me vader geslagen met zwepen je zag al het bloedt wegvliegen. Ik hoorde ze nog huilen. Uiteindelijk waren ze weg gegaan en me moeder en zusje waren overleden. Me vader ik en mijn vriendin gingen terug naar het hotel. Ik weet niet hoe maar me droom besloot om in een ruimteschip te zitten. Het was wel nog zo dat me moeder en zusje dood waren. Ik huilde de heledag door me vader wou me helpen maar hij moest ook elke keer huilen. En we konden ook niet terug naar de aarde omdat we niet wisten hoe. Opeens ging het in me droom wel en we moesten werden vastgebonden aan touwen want de stoelen waren kapot. Het Engste was nog wel dat ik daar met me vader zat en me vriendin in de ander kamer en dag plotseling we naar beneden werden gesleurd door de dampkring ik keek me vader aan en we zeiden nog wat dingen die ik niet meer weet. En toen stopte de droom. Ik werd huilend wakker????

  Esme
  Moderator

  Wat een nare droom. Eigenlijk een nachtmerrie. Een nachtmerrie komt voort uit onrust. Ben je een beetje gespannen door dingen om je heen in het leven?

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het meisje en oude man staat symbool voor nieuwe en oude angsten. De duivel is een verzinsel van mensen, maar staat hier voor het kwaad. Je wordt achterna gezeten en maakt je benauwd. Je hebt niets misdaan en wordt toch mishandeld in je droom. Bloed staat symbool voor energieverlies. Je moeder en zusje zie je als de zwaksten uit het gezin en daarom redden ze het niet.

  Het ruimteschip staat voor het ontdekken van jezelf. Ze noemen het ook wel spirituele reis. Dit is een periode waarin je leert van fouten, je gevoelens leert herkennen, het leren om abstract te denken en leren ruimtelijk te denken. Allemaal nieuwe en spannende dingen. De dood staat symboliek voor een einde (kinderjaren) en nieuwe start (adolescent).

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">