Crush

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Leonore
  Gast

  hallo allemaal,

  ik had vannacht een droom over mijn crush. in het echt haat hij mij precies en in mijn droom niet. Ik zat in de droom in LO en mijn crush liep voorbij met zijn klas. Dan maken we oogcontact en ik kijk weg, als ik opnieuw kijk maken we weer oogcontact en dan maakt hij gebaren met zijn handen. Daaruit kon ik afleiden dat hij bedoelde dat ik na dit lesuur naar de tweede verdieping moest en dat hij daar ook zou zijn. Na het lesuur ga ik naar boven en ik zie hem met zijn vrienden praten “Ik ken haar niet eens”, hoorde ik hem zeggen. Dan ziet hij mij en zijn vrienden gaan weg. Dan lopen we naar een trapje en zitten we daarop. Toen was het even stil. Ik vroeg hem “Wat zijn jouw hobby’s?”, hij zegt dat hij tekenen, voetbal, paardrijden en nog 1 iets dat ik niet meer kan herinneren; Vanaf dan praatten we meer en was het net alsof we vrienden waren.

  Wat betekent dit?! Want ik panikeer

  elize
  Gast

  Ik denk dat ergens jou crush ook op jou is….

  Janneke
  Gast

  Dat ie doet alsof ie je haat, kan juist komen omdat hij verliegd op je is. En je droom vind dat blijkbaar ook. Probeer wat meer bij hem in de buurt te komen en vraag hem als je er zeker van bent dat je hem echt leuk vind! Je kan het!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">