Crush vraagt me verkering

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 4 jaren geleden door Vlinders in mijn buik.
 • Auteur
  Berichten
 • Vlinders in mijn buik
  Gast

  Ik heb een hele leuke droom gehad vannacht maar ik zou graag willen weten wat ie betekent:
  Ik ben in real life verliefd op een jongen, ik noem hem voor het gemak even S. En ik weet bijna zeker dat S ook verliefd is op mij. We sturen elkaar heel erg veel hartjes en ook in real life hebben wij samen afgesproken om binnenkort naar de film te gaan en misschien komt hij deze week ook nog even bij ons in huis met zijn familie.
  Nu over mijn droom:
  Het was een vrij korte droom. Ik droomde dat S en ik naast elkaar staan in een cirkel met allerlei mensen. Ik weet niet exact de hoeveelheid mensen maar ik denkt zo tussen de 12/15 mensen. Ik ken alleen S, de rest is onbekend voor mij. S buigde zijn hoofd naar me toe en fluisterde zachtjes in mijn oor toen we in die cirkel stonden: wil je verkering met me. Daarna buigde hij meteen zijn hoofd terug. Nu buigde ik mijn hoofd naar hem toe en fluisterde ik ‘ja’ in zijn oor en toen ik dat zei gingen we dichter en zelfs tegen elkaar staan.

  Dat was mijn hele droom en wat bijvoegingen uit real life. Ik hoop heel erg dat iemand weet wat dat dit betekent want ik zou dit dolgraag willen weten. Please let me know!!
  Groetjes Vlinders in mijn buik

  Esme
  Moderator

  Wat je mee maakt in je wakkere wereld is erg leuk en spannend. Dromen zijn bedoelt om wat je dagelijkse leven beleeft, kunt verwerken. Je wensen laat je in je droom uitkomen. De mensen die je niet kent is de maatschappij. Dromen over een cirkel symboliseren perfectie, compleetheid en onsterfelijkheid. Je hebt alleen oog voor S., die je nog closer bij je wilt hebben.

  Vlinders in mijn buik
  Gast

  Dankjewel!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">