Cruiseschip

 • Auteur
  Berichten
 • Ellen
  Deelnemer

  Droom 1:ik sta met vrienden/familie op de kade en zie een mega groot cruiseschip vergaan voor mijn ogen.Met gigantisch veel doden en gewonden.Ik zeg tegen mijn gezelschap”en dat is nou net de reden dat ik niet op cruise wil”.ik schiet wakker! Droom 2,zelfde nacht,direct na droom 1:ik zit op een giga luxe cruiseschip,en ik geniet met volle teugen van al de luxe,vooral van de zwembaden,ik loop wel continu verloren en vind moeilijk mijn kajuit.De laatste dag van de reis,grote paniek ,ik zit nog op mijn gemak te dobberen,als ik ineens besef dat ik mijn terugvlucht moet halen.Alsbeen bezeten begin ik te lopen en te zoeken naar mijn kajuit,want mijn koffer moet nog gemaakt worden.Maar ik geraak totaal niet meer wegwijs,loop verloren,ben in paniek en mie van het zoeken en trappen lopen tussen de verschillende scheepsdekken…en toen schoot ik angstig ,bezweet en buiten adem wakker.De nachtmerrie blijft al gans de dag in mijn gedachten hangen,iemand uitleg of verklaring?🙏

  Droominfo
  Sleutelbeheerder

  Beste Ellen,

  Een cruiseschip wijst doorgaans op een zelfverzekerde en ontspannen aanpak bij onzekerheid of negatieve situaties. Een idee dat alles wel goed komt.

  Zou het vergaan van het cruiseschip erop kunnen duiden dat je vreest dat je jouw doorgaans ontspannen houding kwijt zou kunnen raken?

  De crux van deel 2 van je droom is ‘verdwalen’. Als je droomt dat je verdwaald bent, suggereert dit dat je de richting in je leven een beetje kwijt bent. Een alternatieve uitleg is dat een droom over verdwalen aangeeft dat je je steeds probeert aan te passen aan een situatie waarin de regels en voorwaarden steeds veranderen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">