CONDOOMGESPREK ?!

 • Auteur
  Berichten
 • JiminsWifey
  Deelnemer

  Hey

  Dus ik heb een jongen leren kennen op het internet.
  Ik droomde gisternacht over een jongen dat hij me op Snapchat een snap stuurde waarin hij vroeg of ik in mn periods zat en of hij of ik condooms ging meebrengen naar onze eerste afspraakje. De jongen wilt iets opbouwen met me maar hij wilt eerst afspreken en daarna droomde ik over dit.

  Wat betekend deze droom? Ik ben nog niet in staat voor sex op dit moment. Mag ik denken dat hij behoeftig is? Want hij wilt echt fysiek contact met me.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Ok
  Ik zal uw moeite waarderen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Deze gedachten horen bij je leeftijd. Je mag nog wennen aan het idee dat jongens meer willen en je eigen sensualiteit ontdekken. Je weet precies waarover het gaat. Snapchat is de boel verbloemen. De maandelijkse vrouwending betekent vruchtbaarheid. Het is eigenlijk al een teken om je te kunnen voortplanten, maar de tijden zijn verandert. Meisjes of jonge vrouwen gaan over het algemeen langer naar school en zijn zo vroeg niet met kinderen bezig. De één is sneller dan de andere wat betreft seks. En dat komt onbewust naar boven in een droom. Geef aan waar je grenzen liggen, want het is jouw lichaam. Je bent erg veilig met de gedachten dat je condooms moet gebruiken

  JiminsWifey
  Deelnemer

  Dankuwel!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">