Chaotische vlucht

 • Auteur
  Berichten
 • Emily
  Deelnemer

  Ik zou op vakantie met een vriendin gaan. Op de dag zelf ging ik chaotisch en haastend bij een groot warenhuis nog opzoek naar wat kleding en accessoires die ik daar zou kunnen dragen. Toen ik met de trap bij een paar andere verdiepingen was bleek dat mijn schoenen kwijt waren. Dus ik snel zoeken naar de schoenen, vervolgens besloot ik het gebouw te verlaten omdat ik de vlucht niet wilde missen. Eenmaal bij de airport aangekomen kwam mijn moeder mijn bagage brengen die zij last-minute voor mij had ingepakt omdat ik geen tijd meer had. Hierin bleken hele oude kledingstukken te zitten die ik totaal niet wilde dragen en mijn moeder gaf aan dat dit de kledingstukken waren die zij geschikt vond voor mij. Ik was heel erg pissig. Toen bleek dat wij nog maar 5 minuten hadden voor de vlucht en dat we die onmogelijk konden halen.

  Emily
  Deelnemer

  Kunnen jullie aub mijn e-mail adres als gebruikersnaam eraf halen?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek. Ik zal Marco vragen om de e-mail te verwijderen. Maar daar gaat een tijdje overeen, omdat hij naast dit gewoon zijn werk heeft.

  Emily
  Deelnemer

  Ik begrijp je reactie niet? Over welke info heb je het? Ik vind het jammer dat er hier zo wordt omgegaan..

  Esme
  Moderator

  Dat ik wel een uitleg geef, maar geen respons krijg. Er zijn ook nog anderen die kunnen reageren. Dus maak je niet druk.

  Emily
  Deelnemer

  Nog steeds geen analyse over deze droom…

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">