Car wash

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Deelnemer

  Ik had een rare droom daarover. Ik hoorde blijkbaar dat de chiropractor bedrijf waar ik behandeld wordt een car wash gingen houden. Ik wou erheen omdat ik wist dat mijn chiropractor er ook aan mee ging doen. Een vriendin kwam naar me toe en we leenden de auto van mijn moeder. Mijn vriendin ging rijden en we gingen naar de car wash toe. We zagen dat hij inderdaad een auto voor ons aan het wassen was. Mijn vriendin kwam te dicht op de auto en ik zei tegen haar dat ze meer naar achteren moest gaan en ze deed dat. Ik zag dat een ex beste vriendin van mij in de auto voor ons was en een heel gesprek met hem had. Ik werd jaloers en ging nare verwensingen mompelen over haar. In het begin kon de vriendin naast me erom lachen, maar werdt het op later zat. Ze zei niks meer en lachte ook niet meer. Uiteindelijk was hij klaar met de auto voor ons en mijn ex beste vriendin reed weg. Mijn vriendin reed de auto naar voren en ineens was het een lange gele auto waar wij in zaten. Mijn chiropractor keek ernaar en vond aan zijn gezicht te zien de auto lelijk maar zei er niks over. Aan de ene kant schaamde ik me maar aan de andere kant hoopte ik dat hij zou opkijken en mij zou zien.

  Ik heb geen idee wat dat kan betekenen. Ik heb dingen met mijn ex beste vriendin allang uitgesproken in het echt leven. Ik weet dat mede passagier de betekenis heeft dat ik een passieve rol heb in het leven al ben ik er het niet helemaal mee eens.

  Esme
  Moderator

  Een auto staat voor mobiliteit. Een carwash is een plek om te reinigen. Net als een douche spoelt het alle problemen en herinneringen weg. De spanning van problemen of stress blijven in je botten hangen, waardoor lichamelijk er verschijnselen voor doen. De symboliek van medepassagier in een droom zijn kan anders, afhankelijk van de interpretatie van een droom. In dit geval gaat het om hulp vragen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Rose
  Deelnemer

  Ik kan me er zeker in verplaatsen. Moet nog leren om om hulp te vragen, heb professioneel hulp ingeschakeld voor problemen. Heb veel hoofdpijnen dus dat kan het misschien veroorzaken. Dank je wel voor het uitleggen!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">