Cadeau krijgen/beschimmelde kaas

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Abigail.
 • Auteur
  Berichten
 • Abigail
  Gast

  Goedemiddag, mijn droom ging als volgt. Ik was ergens in een bar/cafe met als het goed is mijn moeder en mijn tante en we waren alcohol aan het drinken waarna een man ons trakteerde op een rondje later gingen we naar onze kamer toe en stond deze zelfde man voor de deur met een cadeau (want het was bijna mijn verjaardag) een grote mand vol met flessen alcohol. Even later kwamen we erachter dat in een van deze flessen een afluister apparaat zat hier gingen we verder in onderzoeken. Het volgende stuk van die droom is dat mijn oom een boterham wilde maken of ik wilde een maken en hij liet me toen zien dat de kaas beschimmeld was en dat was vreemd want ik had er een paar uur geleden nog van gegeten. Iemand enig idee wat dit betekend?

  Esme
  Moderator

  In de bar doet men aan escapisme, wat inhoud dat men zich tegoed doet met drank om de realiteit te ontkomen. De kamer is een intieme plek. Hier rust je uit en bewaar je je geheimen. De afluisterapparatuur kan te maken hebben met privacy dat geschonden is. Schimmel staat voor transformatie of groei. Het kan zijn, dat je je wat zelfstandiger bent geworden. Je laat niet zo snel meer de kaas van je boterham nemen.

  Abigail
  Gast

  Hartelijk dank voor het antwoord! Ik kan me hier zeker invinden en kwam er zelf niet uit met allemaal losse betekenissen.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">