Bus met aso bestuurder

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Ik droomde dat ik op de bus aan het wachten was. Samen met nog een jongen stapte ik in. De bus reed bizar hard. Iedereen moest wijken, anders was de bus over de mensen heen gereden. Ik zei dat ik het niet normaal vind. En terwijl ik dat zei moest ik hard lachen, want ik realiseerde me dat ík de bus bén, aangezien ík erover droom. Daarna stopte de bus. Ik zag een apathische vrouw van 50 ofzoiets achter het stuur zitten. Toen stapten iedereen uit.

  Esme
  Moderator

  Rijden met de bus is meegaan met de maatschappij. Hard rijden is als het meerijden met een achtbaan wat symbool staat voor de rollercoaster van het leven. Leren, ervaren en loslaten. Het kan ups en downs hebben. Meerijden met anderen kan zorgen, dat je het niet bij kan benen. Het gaat in een andermans tempo. Wanneer je zelfstandig je reist maakt, kun je je eigen tempo bepalen. De vrouw van 50 is ouder en heeft meer levenservaring. Maar op dat niveau kun je niet meereizen. Je kan leren van anderen, maar doe het op je eigen tempo.

  Loïs
  Gast

  Hoi Esme,

  Dankjewel voor de uitleg. Zo had ik hem nog niet bekeken.

  Hoe weet je eigenlijk dat ik jonger ben dan 50 jaar? :-D

  Esme
  Moderator

  Ik denk dat je jonger bent dan 50, omdat je jonger overkomt.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">