Bus crash met kinderen er in

 • Auteur
  Berichten
 • Isabell
  Gast

  Hi allemaal.
  Ik heb vannacht gedroomd dat ik mezelf er op aan het voorbereiden was om een bus, die er uit zag als een tank en zo snel kon als een race car, te laten crashen op het moment dat deze gevuld was met allerlei kinderen. Dit zou overigens op het strand gebeuren.
  In mijn droom werkte ik als lerares, en de kinderen die in de bus zitten zaten in mijn klas. Ik was mezelf vooraf ook nog een peptalk aan het geven, dat ik hier lang naar toe heb gewerkt en speciaal er nog voor ben afgevallen in gewicht, en dat dit de beloning op m’n werk zou zijn.

  Een rare droom, maar heeft iemand een idee wat dit kan betekenen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het is alsof je verantwoordelijk voor iets voelt. Je neemt het voortouw en je ontfermd je over de groep kinderen. Op een één of andere manier lijkt het alsof je bang bent om de volledig verantwoordelijkheid op je te nemen, want je laat de bus crashen. Dat betekent het ontdoen van een situatie. Het strand is de grens van het bewuste (aarde) en onbewuste (zee). Je bent je angsten, eigenschappen en vaardigheden nog aan het onderzoeken.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">