Broer veranderd in het water in een rog en word opgegeten

 • Auteur
  Berichten
 • Dreamcatch
  Gast

  Broer en ik komen bij een plek met water met in het midden een rots, zijkant een muur met daarin wat ramen met vensterbank en op die ramen zitten hendels waar je het raam mee open kan doen.. dan heb je ook nog aan de zijkant t land (ook in rotsvorming.) mijn boter en ik en zijn vriendin besloten met begeleiding in het water te zwemmen. Eenmaal in het water ontdek ik 2 krokodillen op de kant bij de rots, dus ik waarschuw mijn broer dat hij dat serieus moet nemen en naar de kant moet gaan. Ik zelf zwem snel naar de kant van de ramen en probeer met man en macht mijzelf op te tillen uit het water, de begeleiding gaat op de rots in het midden zitten, en mijn broer lacht en zegt ondertussen dat het mee valt. Ik zie de krokodillen in de tussentijd langzaam het water in komen. Waarop ik in paniek raak en mij net aan die hendels kan vast houden, bungelend en klauterend sta ik uiteindelijk een een goede positie. Mijn broer die beseft dat de krokodillen op hem afkomen en beginnen met de aanval. Mn broer wordt opgegeten, maar tijden de aanval is hij ineens een rog.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Rotsen in je droom staan symbool voor duurzaamheid en stabiliteit, zoals in de uitdrukking “Als een rots in de branding”. Dat is de band tussen jou en je broer. De ramen zijn de visie die je hebt. Het land staat voor aarden en het water voor emotie. Zwemmen in je droom geeft aan dat je verschillende kanten van je onbewuste gedachten en emoties aan het onderzoeken bent. Je speelt op safe en vraagt feedback van anderen.

  De krokodillen zijn als draken. Het zijn de angsten in je leven. Angst is ook een manier om je te beschermen voor negatieve invloeden, zoals de krokodillen die je ziet. Een rog staat voor gevaar en verraad door iemand die dicht bij je staat.

  Condroom
  Gast

  Maar Esme, betekent dit dan dat haar broer op enig punt in haar leven haar ook verraden heeft? Of zal doen?

  Esme
  Moderator

  Dat weet alleen de dromer. Ik ga af op de symbolieken van de droom. Het kan best zijn, dat het niet aansluit op haar leven. Maar er is nog geen reactie gekomen van Dreamcatch, dus dan weten we het niet.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">