Brandende deuren en keelkanker

 • Auteur
  Berichten
 • klly
  Deelnemer

  Hallo allemaal!

  In mijn droom was ik het het huis van mijn (overleden) oma. Mijn oma was terminaal ziek en had keelkanker. (In het echte leven is ze niet gestorven aan keelkanker)

  In het huis van mijn oma heb je een bijkeuken waar normaal gesproken alleen gerookt mocht worden. Oma lag daar op de koude tegels en lag er naar mijn mening al als een lijk bij. Weet nog dat ik het vreemd vond dat er diverse familie leden om haar heen stonden te roken maar ik stak toch mijn eigen sigaret ook op.

  Ineens ging de deurbel en moest ik de keukendeur, de gangdeur en de voordeur open maken. Ik wou snel door de gang rennen en terug naar de bijkeuken maar alle klinken waren aan het verschroeien en heel erg heet. Heb ze zo snel mogelijk open gemaakt en mijn hand deed pijn. Ik zag dat mijn (ex) stiefvader aan de deur stond samen met nog wat familie leden van mijn moeders kant.

  Ik draaide direct om want mijn handen deden nog steeds gigantisch pijn en moest weer die klinken heel snel omlaag duwen zodat ik terug in de bijkeuken mijn handen onder de kraan kon duwen.

  Mijn stiefvader liep te schreeuwen dat ik mijn handen moest desinfecteren met de spullen die op de trap stonden en had nog wat beledigende opmerkingen daarbij te vermelden omdat ik dat niet deed. Wou hem eigenlijk uitleggen dat ik pijn aan mijn handen had maar toen ik begon met dat te vertellen terwijl ik mijn handen onder de kraan had zat die heel irritant er doorheen te praten dus ik besloot me daar geen moeite voor te doen, de eer aan mezelf te houden en hem te negeren en zijn energie te blokken.

  Direct stond mijn oma op van de vloer en begon te braken, te hoesten en kreeg geen lucht meer. Ze zag er heel ziek uit. Ik vond het zo erg om te zien dat ze zo ziek was en al dat braaksel over haar heen kwam. Ik besefte de hele droom dat ik aan het dromen was dus heb doodleuk aan mn vriend hardop gevraagd of die me wakker kon maken (dit doe ik regelmatig) want ik vond het vervelend om haar te zien sterven en dit heb ik dan ook niet meer gezien.

  Heb heel sterk het gevoel dat hier een belangrijke boodschap in zit die verder niks met mijn oma te maken heeft. Ik heb wel al wat aanknopingspunten gegoogled maar zou graag een wat diepere verklaring willen van iemand die dit veel beter kan dan mij❤

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">