Boze geesten en stank

 • Auteur
  Berichten
 • Kiki
  Gast

  Vanochtend droomde ik dat ik ergens in een woning was en er kwade entiteiten waren. Je kon hun aanwezigheid ruiken omdat het huis stonk. Om de entiteiten weg te jagen werden er ramen en deuren open gezet. Ik moest gebruik maken van ademsteun door als het ware tegen een muurtje af te zetten. Volgens mij moest ik dan 67 of 69 keer bepaalde uitspraken herhalen. Het koste wel veel adem en energie.
  Wat moet dit allemaal voorstellen?

  Esme
  Moderator

  De entiteiten zijn spoken in je hoofd. Het gaat om gedachten die je niet los kunt laten of met rust kan laten. Het lijkt op te veel piekeren. Het is zaak je hoofd leeg te maken. De woning is als een jas om je heen en is als je lichaam en ziel. Elke kamer bevat je eigenschappen, vaardigheden en elke kamer heeft zijn functie.

  De stank vertegenwoordigd dat er een vuiltje in de lucht zit, wat betekent dat er iets aan de hand is. De ramen die opengaan is de visie die je op de buitenwereld, dus maatschappij, hebt. De deuren die je neemt zijn de keuzes die je maakt. Deuren opzetten is je openstellen voor anderen.

  Het getal 67 is een mix van energieën, namelijk de 6 en de 7. Het cijfer 6 staat symbool voor thuis, familie, evenwicht, verantwoordelijkheid en dankbaarheid. Het getal 7 staat voor spirituele ontwikkeling en intuïtie. De 69 staat voor het yin yang symbool. Het stelt tegenstellingen en balans voor. Om de goede richting op te gaan kost adem en energie.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">