bos

 • Auteur
  Berichten
 • angel maria
  Deelnemer

  Droomde dat ik in het bos was en op een fiets reed.Ik werd plotseling achtervolgd door een politie auto.
  En ik moest snel denken…Ik gooide mijn vuurwapen en drugs ( bewijsmatriaal) weg en sloeg op de vlucht.Ik was doodsbang dat ik gepakt zou worden want dat zou betekenen dat mijn vrijheid in gevaar zou komen… Gelukkig hadden de agenten niet gezien waar ik de verboden voorwerpen had weg gegooid in het bos.(en ze konden het niet vinden)

  Ik moest het slim spelen en ging liggen en schuilen achter een boom.De agenten zochten naar me en ik lag in hun gezichtsveld.Maar gelukkig zagen ze me niet en kon ik
  ternauwernood aan ze ontsnappen.Ik was zo opgelucht en rende naar een ander bos, wat leek alsof het een soort paintball parcour was, of een iets minder charmant bos…..Denk aan van die houten versleten groen geverfde pallets.

  Ik heb zelf een idee wat dit ongeveer betekend maar omdat er zich nu zeer belangrijke gebeurtenissen in mijn leven plaats vinden vind ik het raadzaam om toch maar een bevestiging te verzoeken.

  Esme
  Moderator

  De droom van jou, Angel Maria, doe ik wel, omdat ik altijd reactie terug krijgt van jou. Ik ben nu heel selectief in het uitleggen, omdat mensen niet eens wat van zich laten horen na een uitleg.

  Op de fiets ben je in balans. Je innerlijk gezag achtervolgd je. Het is alsof je je continu wilt corrigeren. Je legt jezelf beperkingen op en dat betekent dat je jezelf blokkeert in je ontwikkelingen. Het bos staat voor het onbewuste. Hier kom je de cyclus van het leven tegen. Er is vernieuwing maar ook vergankelijkheid. Er zijn ups en downs.

  De boom staat voor aarden. Het duidt op stabiliteit en kracht. Wat je doet is je verbergen of je emoties onderdrukken zodat je ze niet meer voelt (ontsnappen of escapisme). Maar dat is eigenlijk geen goede manier. He paintball parcours is als een labyrint in je bovenkamer.

  angel maria
  Deelnemer

  wauw dankjewel Esme!!!! dit is echt veel explicieter dan mijn eigen duiding klopt helemaal hier kan ik iets mee! ontzettend bedankt!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">