Bordeel

 • Auteur
  Berichten
 • Regina
  Gast

  De laatste tijd heb ik hele levendige dromen die voorkomen in mijn slaap. Ik droomde dat ik met vrienden/bekenden in een bordeel was. Er was een tafel en er zaten allemaal hoeren aan in hun glitterende lingerie en ik zat ook met die vrienden bij hun aan tafel. Er was een dame en die vertelde dat zij een vriend had, al die hoeren en die vrienden vroegen zich af hoe dat kwam dat je in deze industrie een vriend kan hebben die ‘normaal’ en niets met deze wereld te maken heeft. Die hoeren antwoordden met ‘ hoe krijg jij dat voor elkaar? Niemand in dit wereldje wilt ons of we krijgen alleen maar mannen die ook in deze wereldje meewerken’. Zij gaf daar een vaag antwoord op en wilde niet veel meegeven over haar vriend. Waarop ik mijn mening (in het echt is dat zeker ook mijn mening) deelde met iedereen op een wat vijandige manier. Ik zei van ’tuurlijk wilt niemand je als je werkt als hoer, snap je dat dan niet. Je hebt totaal geen zelfrespect en eigenwaarde, ga dat nou eens inzien. Die griet heeft vast een pooier die zij haar vriend noemt, logisch dat ze niet veel wilt delen over hem. Hij maakt gewoon deel uit van dit wereldje’. Mijn vrienden zeiden dat het wel zou moeten kunnen en dat dit werk wel tolereerbaar is. Dat er heus wel mannen waren met een normale baan en leventje die een van die hoeren wilt. Waarop ik weer zei van ‘ik dacht ook dat dat allemaal zou moeten kunnen maar ik weet nu inmiddels dat dat niet de waarheid is’. (In het echt zat ik eerst ook bij bepaalde dingen er naast en leerde ik achteraf hoe het echt in elkaar zat).

  Wat zou dit kunnen betekenen?

  Esme
  Moderator

  Naar een bordeel gaan is je expressie in je seksualiteit. Hoe ver wil je gaan en wat zijn je normen en waarden. Deze droom gaat over grenzen stellen met betrekking tot je intimiteit. Het is in ieder geval niet jouw droombaantje.

  Regina
  Gast

  Dankjewel voor jouw reactie

  Loes Helmond
  Gast

  Hi Regina,
  Ik had laatst ook een droom over een bordeel.. ik werd er zelf ik gestopt. Er werd me geleerd hoe ik een goede hoer kan zijn en veel geld kan verdienen… echt heel raar! Ik snap ook niet waar dit vandaan komt want ik heb niks met een bordeel te maken:/

  Regina
  Gast

  Hii Loes,

  Ik heb verder research gedaan en ook gereflecteerd op mijn situatie qua wat er in mijn leven afspeelt en ik kwam op bepaalde dingen uit. Ik kan je wel vertellen wat ik heb gevonden wat op mij tot betrekking heeft wellicht dat jij jezelf er in herkent en je je aangesproken voelt. In mijn geval stonden die hoeren voor bepaalde opvattingen waar ik in geloofde die anderen mij probeerden wijs te maken (maatschappij, buitenwereld). Die hoeren hadden glitterende lingerie aan en dat kan staan voor dat het niet allemaal goud is wat blinkt dus met andere woorden, te mooi om waard te zijn en niet alles is wat het lijkt. Opvattingen die anderen mij willen laten geloven, is niet wat het in werkelijkheid is. Dus in de echte wereld betekent het voor mij dat ik een gevoel heb dat ik mij moet schamen of schuldig moet voelen als ik niet in de opvattingen van anderen geloof. Ik weet beter wat mijn waarheid is en ik laat mij niemand mij wat wijs maken wat goed is voor mijn welzijn. Jouw eigen waarheid ontdekken en inzien staan hier centraal in. Misschien dat je hier iets mee kan Loes, in het echte leven kan je misschien onzeker zijn en niet wetende waar je in gelooft waardoor je je teveel laat meeslepen met de opvattingen van anderen terwijl die mening wellicht niet eens goed voor jouw welzijn zijn.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">