Boot, goud, ex, taart, bubbelbad, telefoon

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  Ik droomde vannacht dat ik op een boot was, middelmatig van grootte. Een deur ging open en een aantal jongens kwam eruit gelopen. Ze droegen een grote klomp goud in de vorm van een loungebank.

  Daarna was ik ergens in de menigte. Niet meer op de boot. Mijn ex was er ook. Hij zag mij steeds. Waar ik ook was, hij keek naar mij.

  Daarna zat ik in een bubbelbad. Volgens mij at ik een taartje. Er was iets met taart iig. Ik keek op mijn telefoon en ik zag dat ik per ongeluk mijn ex aan het bellen was. Hij nam op. Ik drukte hem snel uit. Waarna hij me terug belde. Ik nam niet op. Ik voelde me schuldig en wilde hem appen dat het een foutje was. Maar toen kon ik mijn telefoon ineens niet meer vinden.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg.

  Loïs
  Gast

  Okey, ik ben benieuwd. Ik zal reageren op je uitleg.

  Loïs
  Gast

  Heb ik nu juist gereageerd op je bericht?

  Alvast bedankt voor het analyseren!

  Esme
  Moderator

  De boot brengt je naar een andere omgeving of situatie. De jongens staan voor kracht. Het goud duidt erop dat je iets waardevols over jezelf geleerd hebt. Dit kan een verborgen talent zijn of een nieuw begin. De ex was het einde van een fase, maar je bent weer bezig met een nieuwe episode in je leven. Dus concentreer je daar op. Terug kijken kan voor blokkades zorgen. De loungebank en bubbelbad staat voor rust en chillen. Je geniet van de geneugten des leven. Het taartje staat voor genieten en plezier.

  Loïs
  Gast

  Hi Esmee,

  Bedankt voor je uitleg. Ik kan het zeker plaatsen! Het klopt helemaal zelfs. Ik had ergens de stille hoop dat mijn ex ook positief zou zijn in mijn droom… Het is een ex van 10 jaar geleden. Eentje die een belangrijke rol heeft gehad in mijn leven en die ik nog altijd erg mis. Hij duikt nu weer in mijn leven op en ik weet even niet hoe ik me er toe wil verhouden…. Afstand nemen van hem doet mij juist pijn… Ik vind het heel moeilijk.

  Esme
  Moderator

  Dat is een hele moeilijke situatie. Want je hebt waarschijnlijk toch ook leuke herinneringen gehad. Wat je zou kunnen overwegen is om na te gaan wat niet leuk was aan de relatie. Veel vrouwen, die misbruikt zijn, voelen zich schuldig. Maar dat is bij die groep. Je zou je af kunnen vragen, wat de rede is geweest van de breuk en of je daar op dit moment nog achter staat. Ik wens je heel veel sterkte met je beslissing.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">