boeren

 • Auteur
  Berichten
 • baba
  Gast

  Ik sprak met een boer met een boers accent. Hij wilde mij een schaap verkopen zodat ik kwark kon gaan maken. Later inde droom sprak ik met 2 boeren, deze boeren kon ik moeilijk verstaan door hun platte accent. op een gegeven moment zeiden de boeren begrijp je het en ik zei nee ik versta jullie moeilijk. Mijn moeder was erbij en ging naar de wc. Ik liep daarna ook naar de wc. Ik zag 3 deuren naast elkaar 1 van de wc was volgens mij defect. Ik liep naar de woonkamer en trok een kast open waar chocoladerepen in lagen. Er waren 3 zakken met verschillende chocoladerepen. ik pakte van alle 3 1 en ik at deze op. Opeens vroeg ik aan iemand die in het huis was, waar degene is van wie dit lichaam is waarin ik nu ben(kennelijk was dit dus niet mijn lichaam) De jongen zij dat hij is overleden en dat ik zijn lichaam heb overgenomen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De boer is als het onbewuste in je zelf en is de nuchtere kant. Deze kun je niet verstaan, omdat je meer vanuit je gevoel dan met je rationele kant keuzes maakt. Je moeder is je steun en toeverlaat. Zij heeft je opgevoed en heeft je basis gevormd. De wc staat voor afval dumpen. Hier gaat het om geestelijke afval dumpen, zoals problemen en herinneringen. De deuren zijn de keuzes die je maakt. De defecte wc verwijst naar je rationele kant.

  De chocoladerepen staat voor het genieten van het leven. Het smelt in je mond en geeft een bepaalde sensatie. Het gaat hier om geestelijke voeding. Chocolade kan suiker bevatten en staat voor energie tot je nemen. De 3 zakken staan voor de 3 eenheid. Onbevangenheid van de Maagd, opvoeding van de Moeder en wijsheid van de Oude Vrouw.

  De jongen zij dat hij is overleden en dat ik zijn lichaam heb overgenomen. Op de één of andere manier ben je toch vervreemd van jezelf. Je zou meer mogen aarden, dus met beide benen op de grond staan.

  Baba
  Gast

  Thanks esmee!!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">