Boek

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Gast

  Ik droomde dat een kennis mijn boek had. In die droom waren m’n beste vriendin en ik klaar met haar (is in het echt ook zo). Ik wilde dag boek graag terug en stuurde die kennis een berichtje dat ik het boek terug wilde. Daarna gingen m’n beste vriendin en ik langs het werk van m’n kennis om dat te melden bij haar baas en collega. Die vatten het goed op en snapten me goed. Ik vroeg me af of we langs haar huis konden rijden om het op te halen en mijn beste vriendin zei: nee dat is het niet waard. Daarop ging ik naar huis, liep naar mijn slaapkamer en vond het boek op mijn nachtkastje. Ik controleerde gelijk of ze een bericht terug had gestuurd, maar dat had ze niet gedaan.

  Alvast bedankt voor de uitleg!

  Esme
  Moderator

  Zoals je al in het echte leven hebt, is dat je klaar bent met de kennis. Je hebt geen zin meer om van alles te delen met die persoon of over het algemeen met mensen. Je hebt geen zin om je geheimen (met haar) te delen. Het dagboek bewaard deze. Maar gelukkig is dat ook zo, want je dagboek ligt in je slaapkamer. De slaapkamer is de meest intieme plek van het huis. Hier rust je uit en overdenk je over alles in het dagelijks leven. Je houdt ervan om af en toe je even terug te trekken.

  Rose
  Gast

  Goedenavond Esme,

  Dank je wel voor je uitleg! En dat is zeker waar, ik heb mijn terug trek momenten nodig

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">