Bloedrode Vis

 • Auteur
  Berichten
 • Niigata
  Gast

  In de droom hoorde ik iets druppelen net als water. Ik vond toen mijn zusje met haar hand in water. Toen ik dichterbij ging zag ik dat ze speelde met een bloedrode vis. Ik had een slecht gevoel over wat ik zag. Daarna werd ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In vele mythes staat de vis symbool voor vruchtbaarheid. Het lijkt misschien eng dat de vis bloedrood is, maar het is een symbolisch beeld. Je zusje streelt de vis en er is verder niets aan de hand. Bloed staat voor leven, liefde, passie. Het is voor meisjes/vrouwen natuurlijk om over bloed te dromen. Het staat voor menstruatie of zwangerschap.

  jan123
  Deelnemer

  Je zusje , je intuïtieve kant, reikt naar het water. Handen zijn veelzijdig, in dit geval zou ik zeggen dat het voor voelen en contact maken staat met iets dat in de emotionele laag zit. Misschien staat het voor, spelen met gevoelens? En met wat voor gevoel dan ?

  Voor mij staan vissen in dromen vooral voor angsten maar, hoe dat bij jou zit?
  Het slechte gevoel bij de vis, was dat slecht als kwaadaardig , of angstig ?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">