Blauwe wezens

 • Auteur
  Berichten
 • Noreen
  Gast

  Ik droomde dat er een apocalypse gaande was waarin wezens van een andere planeet naar aarde kwamen. Ze vermomden zich als mensen maar waren eigenlijk blauwe wezens/aliens met scherpe tanden. We moesten zachtjes zijn en ons verstoppen zodra zij op aarde geland waren, anders vonden ze ons en dan werden we gebeten door ze. Zodra zij gebeten hadden transformeerde elke persoon in een geprogrammeerde versie van hun. Soms kon je niet weten dat een gewoon mens zo’n wezen was omdat zij zich goed vermomd hadden. Maar er zaten gelukkig ook “goeden” tussen. Ik kwam oog in oog te staan met zo’n wezen, maar hij wilde mij juist helpen en er bloeide een relatie van uit. Samen met andere “goeden” hielpen we die invasie tegen te gaan en de wereld weer te krijgen zoals die daarvoor was. Daarna waren al die anderen verslagen en was de aarde weer zoals die was. De “goeden” die ons hielpen mochten blijven op aarde als zij dat zelf wilden.

  Esme
  Moderator

  Een droom over de apocalyps symboliseert een emotionele en dramatische verandering die zich binnen in je voltrekt. Het kan ook het einde van een bepaalde levenswijze en het begin van een nieuwe betekenen. De blauwe wezens zijn het onbekende en onbewuste. De geprogrammeerde versie staat symbool voor de maatschappij, met kuddegedrag. Je wilt liever je eigen plan trekken i.p.v. meedoen met de rest. Door te luisteren naar je gevoel zorg je ervoor dat je op jou tempo en gedachten jouw weg kiest. Je wilt gelukkig worden op jouw manier. Hier staat blauw voor waarheid, wijsheid, toewijding, rust, loyaliteit en openheid.

  Noreen
  Gast

  Heel mooi dankjewel! Dat is precies de fase waar ik nu door heen ga.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">