Bizarre maar belangrijke droom

 • Auteur
  Berichten
 • Loïs
  Gast

  De droom voelde belangrijk! Maar super bizar..

  Ik droomde dat er een tijger per vliegtuig vervoerd werd. Er was een dierenrechten beweging die het vliegtuig liet neer storten. Maar wat ze zich niet hadden gerealiseerd was dat er in datzelfde vliegtuig een baby werd vervoerd dat afhankelijk was van het horen en voelen van de hartslag van een vrouw. De baby moest non stop met zijn hoofd op de buik van de vrouw liggen, anders zou hij stress krijgen en kon zijn kransslagaders het begeven en zou hij sterven. Ik zag de vrouw met de baby op haar buik op een brancard afgevoerd worden. De vrouw en baby leefden nog. Het was een Indiase vrouw.

  Daarna droomde ik dat ik lang in de ogen keek van in jongevrouw (collega), die ik in het echte leven niet zo leuk vind/ zelfs een conflictueuze relatie mee heb, maar in mijn droom werd ik verliefd op haar en vond ik haar ogen enorm mooi en aantrekkelijk. (Ik ben een hetero vrouw).

  Ook droomde ik dat ik te laat kwam voor een therapeut sessie, maar dat mijn clientje (kind) dat niet erg vond. Ik was heel blij om hem weer te zien. Toen we klaar waren sloot hij de zaak en zette hij het alarm erop. Hij wilde dit graag zelf doen, zonder hulp. Dit lukte hem ook goed.

  Als laatst droomde ik dat ik met mijn moeder naar de kapper ging. Het was een soort concept kapper. De eigenaresse verkocht niet alleen een knipbeurt maar ook therapie. Een soort Mindfulness-kapper. De eigenaresse kwam binnen via een soort geheime ingang via het raam. Mijn moeder en ik zaten in de wachtruimte te kijken hoe een jonge man gewassen werd door een jonge vrouw. Het was duidelijk dat ze elkaar wel leuk vonden.

  Loïs
  Gast

  Oja wat er ook nog gebeurde: ik zag ineens vanuit de woonkamer de buren (waar ik goed contact mee heb) in mijn voortuin staan kijken welke plantjes ik geplant had.

  Esme
  Moderator

  Tijgers zijn woest en sterk. Deze grote katachtigen zijn voortreffelijke zwemmers. Daardoor zijn ze verbonden met alle energieën en mystieke elementen die zo vaak met het element water worden geassocieerd. Tijgers vertonen grote moederlijke toewijding tegenover hun jongen. De moeder voedt ze op en leert ze jagen. De meeste tijgers leven solitair en komen normaal gesproken alleen bij elkaar voor de paring. Ze hebben een eigen territorium. In dit geval lijkt de symboliek van de tijger op de Indiase vrouw en de baby. De brancard staat hier voor zelfzorg. Het jongetje (cliënt) in je droom is een spiegel van jezelf. Het jongetje kan ook goed voor zichzelf zorgen. Om te ontwikkelen mag je risico’s nemen.

  Kijken in de ogen staat voor communicatie. Het staat ook voor hoe je bepaalde dingen ziet. Je hebt een ander perfectief van iets opvatten of benaderen. Van conflict naar verliefdheid. Verliefdheid ontstaan door reflectie. De ander is een spiegel van jezelf. Het zijn de eigenschappen, die je terugvindt in een ander. Deze bevallen je en geven een aangenaam gevoel.

  Voor sommige mensen is de kapper een uitlaatklep en leggen alles op tafel. De geheime ingang is de gedachten van wie dan ook. De wachtruimte staat voor geduld hebben. Negatieve emoties worden gewassen. Haren staan voor kracht. Denk aan Simson. Zijn haar stond voor kracht. Wanneer hij zijn haar zou afknippen, zou hij in kracht verliezen. De jonge man en jonge vrouw staan voor Yin en Yang. De plantjes die je geplant hebt zijn duidt op vruchtbaarheid, spirituele ontwikkeling, groei of het potentieel om te groeien. Het verwijst ook naar je liefhebbende en zorgzame karakter.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">