Bizar

 • Auteur
  Berichten
 • @Dromer@
  Deelnemer

  Hai,
  Ik ben nieuw hier. Ik ben net wakker van een rare droom en dacht laat ik hem hier eens beschrijven.
  Het begon over een soort computer spel wat getest moest worden. Dat moest ik doen allerlei levels. Op een gegeven moment was er een level bij plons de kikker. Van vroeger op tv. Ook wist ik op slinkse manier de regels te breken. Na de test kon ik naar huis. Ik lag op bed en de kat kwam er bij. Ik kon mijn draai niet vinden en had het gevoel dat iemand mij aankeek. Ik kroop weg onder de dekens. Kennelijk was ik in slaap gevallen. Ik werd wakker niet in mijn bed, ergens in een donkere kamer soort appartement. Ik moest het getuigen bij de politie. Er was iemand vermist of vermoord. Dat begreep ik niet helemaal. Terug in de donkere kamer wilde ik slapen. Er was geen bed. Alleen een soort bank. Ik ging er op liggen. Het lag totaal niet lekker, erg hard en de deken was te kort. Mijn rug lag net niet onder de deken. Ik hoorde onder tussen wat er buiten gebeurde in de echte wereld.( Het hier en nu. Verder op in de straat zien mensen namelijk in de tuin al de hele avond en zijn nogal luidruchtig.)
  Ik kon nog net een man zien, hij wilde iets zeggen maar ik verstond hem niet. Hij had een mes in zijn hand en wilde mij neer steken. Ik was ineens mij zelf niet meer ik was een donkere man ( ben een blanke vrouw) en hoorde alleen nog de woorden jij zult boeten, zoals ik moest boeten, ik ben onschuldig en zit voor niks vast. Nu is het aan jou. Ik werd wakker in mijn droom en had door dat ik droomde. Vervolgens werd ik langzaam echt wakker.
  Zou dit nog iets kunnen betekenen???
  Hoor graag van iemand
  Groetjes
  Dromer

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">