Bijzonder maar raar

 • Auteur
  Berichten
 • Bo95
  Gast

  Hallo allemaal,

  Wil iemand mij helpen aan de betekenis van mijn droom?! Hij was zo onwijs heftig en er komen dingen in terug die in mijn dagelijks leven ook echt aan de hand zijn.

  Het begon dat ik met mijn vriend op route ben in Duitsland. (Nu momenteel zit ik met mijn vriend in de vrachtwagen en zijn we ook in Duitsland).

  We komen bij een klant aan en ineens zijn mijn beide ouders ook bij die klant want die waren een paar dagen Duitsland en per toeval komen we die tegen. Ik krijg ruzie met mijn ma en ga terug naar de wagen, mijn vader komt daar naartoe en die heb ik gezegd dat ie weg moet gaan omdat ie me in de steek laat voor haar. (In de realiteit heb ik ook echt gebroken met mijn ouders, om verschillende redenen maar wat me nog steeds wel echt zwaar ligt)

  Dan staat mijn vriend met me pa te praten en stap ik in de auto om over de zeik weg te rijden daar alleen ben in zo moe dat me ogen eigenlijk niet meer open willen blijven. Toch ga ik rijden en weet niet eens waarheen, ik rij super hard door een bocht en haal het niet en klap vol op een tegenliggende vrachtwagen. Ik ben op slag dood. Dit herhaalt zich nog een keer alleen dit keer rijd ik me dood op een kruispunt, ook nu herhaalt alles zich weer behalve het stuk dat ik ga rijden.

  Mijn vriend stapt in de wagen en we rijden weg en ik blijf stil en verdrietig op het bed liggen van de vrachtwagen. We krijgen woorden en ik stap bij de eerst volgende klant uit en ga een stuk lopen. (De afgelopen maanden zijn best wel wat ruzies voorgenomen tussen mijn vriend en mij, gelukkig gaat het nu beter).

  We lopen naar de klant naar binnen en daar word ik warm en open onthaalt door een nestje blije puppies, per ongeluk laat ik ook een jurk van de vrouw van de klant in een zwembad vallen en ga gauw op zoek naar een kleerhanger om dr jurk gauw op te hangen. Op dat moment komt er een vrouw langsgelopen en ik vraag haar naar een kleerhanger.

  Loop maar mee zegt ze en ze loopt door een zwaar gepantserde beveiligde deur. Ik twijfel maar loop toch achter haar aan.

  Achter die deur kom ik in een mega grote ruimte die eindeloos ver lijkt te zijn. Ik word welkom geheten door een persoon die daar checkt wie er binnen komen. Het lijkt wel of ze denken dat ik een ander persoon ben.

  Ik krijg wat houten planken en potlood en een groot blanko reclamebord voor me gelegd. Zo zegt de vrouw laat me maar zien wat je kan en dan zullen we eens zien wat we voor je kunnen betekenen.

  drank en drugs is er ook in overvloed. Het leek wel een of ander lekkerland voor volwassene ofzo. Alles wat je je kan bedenken kan en mag er. (Drugs is een behoorlijk ding en probleem in mijn omgeving).

  Geen idee wat die vrouw van me verwachten begin ik een tekening te maken. ik teken een animatie eekhoorn en de letter P.

  ze waren zo verwonderd van mijn tekenkunsten, maar op datzelfde moment komt ook de persoon voor wie ze mij aanzagen.

  Alle topcriminelen kwamen daar ook vaak samen. wegens mijn lef kon ik blijven en mocht ik overal gebruik van maken.

  Er kwamen een jongen en meisje naar mij toe, net wat ouder dan mij en zij zag mij geloof ik wel zitten, zo kwam ze in ieder geval wel op mij over. Ze vroeg of ze mijn naam en telefoonnummer mocht zodat we vaker konden afspreken. (ook hierin herken ik iets van nu, want ik heb al een tijdje het idee en gevoel dat mijn beste vriendin me wel ziet zitten, alleen ben ik echt niet van die kant. Ik ben zelf ook een vrouw en totally hetro).

  Ineens komt mijn vriend aanwandelen, “ow daar ben je dus” zegt hij. Waarop dat meisje hem ineens herkent en ze elkaar omhelzen. “Dat is lang geleden zegt ze tegen hem, ik vraag hem hoe ze elkaar kennen en hoe hij ineens hier terecht is gekomen maar het enige dat ik als antwoord krijg is dat hun elkaar kennen van vroeger.

  Ineens word ik weer zo moe net als in het begin van mijn droom, ik kan mijn ogen niet meer openhouden, maar wil niet slapen. al vechtend tegen mijn slaap loop ik rond in die ruimte, maar het word zo erg dat ik mijn vriend vraag mijn ogen te zijn omdat ik ze niet meer openkrijg en me alsjeblieft daar weg te halen. (vorige week ben ik heel de week “ziek” thuisgebleven van mijn werk, ziek ziek wil ik het niet noemen maar ik heb veel gewerkt de laatste tijd en weinig me rust gepakt, dus ik kon niet meer vorige week.. denk dat ik nog nooit zoveel in een week heb geslapen als toen).

  Dat is het moment dat ik word wakker gemaakt door mijn vriend in de realiteit en ik ff geen besef had waar we waren.

  Mijn dromen zijn altijd best heftig en er komen altijd dingen in voor van wat er in realiteit ook is, maar ik begrijp nooit wat ze me willen zeggen. Ik vind ze behoorlijk heftig en raak er lichtelijk van in paniek.

  kan iemand me helpen? sorry voor de lange tekst!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">