bijtende hond in rechterhand en niet loslaten

 • Auteur
  Berichten
 • drum and bass
  Gast

  Ik loop langs een huis zonder gevel, zonder deur en zonder ramen. Ik kijk naar binnen en zie 2 liggende honden liggen. In het midden licht een vrouw. zowel links als rechts van de vrouw ligt een hond. Ik groet naar de vrouw. De hond links van de vrouw blaft en komt op me afgelopen. Ik denk ik stel de hond gerust en wil hem aaien. Dan bijt hij in mijn rechterhand en laat niet meer los. De hond rechts van de vrouw blijft liggen. De vrouw doet verder ook niks. (geen beweging en geen geluid). Dan plotseling word ik wakker.
  Ik heb opgezocht wat deze droom kan betekenen. Ik krijg een woordenwisseling met een bekende. Gisteren heb ik die gehad. (in het echt dus). We hebben een meningsverschil/communicatiestoornis uitgesproken. Nu is alles weer goed. Op de plaats waar we dat deden (verzorgingshuis) stond in de hal bij binnenkomst een beeld van de hond die ik in mijn droom zag. Verschil is wel dat de hond in de hal een gele kleur had en een ketting om zich heen heeft. De hond in mijn droom was helemaal wit.
  Wat zou de droom nog verder kunnen betekenen ?
  Vriendelijke groeten,
  Drum and bass

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">