Bezeten man

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Anna
  Gast

  Hallo, ik heb sinds een paar dagen weer hele heftige dromen. Nu had ik vanacht een droom waar ik mee blijf zitten.

  Ik droomde dat ik mijn man zou ondersteunen bij het zoeken naar een psycholoog. We waren ergens heen gegaan, maar die psycholoog sprak een soort van spreuk uit waardoor mijn man bezeten werd. Hij veranderde van gelaat, zwart en gekke ogen, weer terug naar normaal en dit ging een tijdje zo door. Later in mijn droom zaten we weer bij die psycholoog. Nu ook met anderen erbij. We moesten allemaal, ook ik, een opdracht uitvoeren door onze ellebogen omhoog te doen als we de stelling die zij opnoemde gedaan hadden. Bij elke stelling deed iedereen de ellebogen omhoog behalve ik. Want ik wou niet mee doen aan haar spelletjes. Na de laaste stelling veranderde iedereen in een duif behalve ik, en dat vond ze niet leuk. Hier begon het raar te worden. Er kwam een pop zonder gezicht voorbij, hier keek ik naar en begon keihard te gillen, waarna iedereen ook ging gillen. Toen was ik met mn man aan het wandelen en probeerde hem te overtuigen dat hij was bezeten en ik hem daar weg wou hebben. Hij wou dit niet en probeerde mij ook te bezitten. Heel raar uit te leggen. Op een gegeven moment was mn moeder er ook en ik liet haar zien dat het echt waar was en ze geloofde mij.

  Hierna werd ik volgensmij wakker. Het was heel raar en eng en ik voel me nogsteeds ongemakkelijk over deze droom. Wat kan dit in godsnaam betekenen???

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">